Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο ΜακΛίς

Τέλος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο ΜακΛίς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2013 14:52
Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελεί ο Άλεξ ΜακΛίς ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για τη λύση της συνεργασίας τους η οποία κράτησε λίγο παραπάνω από έναν μήνα!

Ο 54χρονος τεχνικός αντικατέστησε τον Σιν Ο’ Ντρίσκολ στα τέλη του Δεκέμβρη, ρίχνοντας κατακόρυφα την απόδοση της ομάδας η οποία υπό τις οδηγίες του μετράει 4 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια καθώς και τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Όλνταμ της τρίτης κατηγορίας.

Μάλιστα η τελευταία ήττα με 2-1 από τη Μπέρμιγχαμ δεν ήχησε καλά στα αυτιά της διοίκησης με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε κοινή λύση της συνεργασίας τους , κάτι που φαίνονταν εδώ και καιρό καθώς το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ στον σύλλογο.

«Είμαι πολύ λυπημένος που φεύγω από την ομάδα μετά από τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά ακόμη και έτσι ήταν μία μεγάλη τιμή να είμαι προπονητής σε έναν τόσο φανταστικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς μας για την υποστήριξή τους, και εύχομαι στη Φόρεστ ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια», δήλωσε ο ΜακΛίς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.