Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοιτάζει Βασέλ και Γέλεν ο Παναθηναϊκός

Κοιτάζει Βασέλ και Γέλεν ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2013 01:27
Το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Μπόιντ, φέρνει τον Παναθηναϊκό στην αναζήτηση άλλων επιθετικών με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ομάδα στρέφεται στους Ντάριους Βασέλ και Ιρένιους Γέλεν.

Ο τραυματισμός του Φορναρόλι που αναγκάζει τους «πράσινους» να αγωνίζονται με μόλις έναν φορ, τον Τοτσέ, κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης δεύτερου επιθετικού, με τις πληροφορίες να φέρνουν τον Παναθηναικό να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντάριους Βασέλ.

Ο Άγγλος πρώην διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο 33ο έτος της ηλικίας του και αποτελεί «δυνατό» όνομα, καθώς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Πρέμιερ Λιγκ με τις Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Σίτι ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζονταν στη Λέστερ της Τσάμπιονσιπ.

Αυτή την στιγμή ο παίκτης είναι ελεύθερος και ψάχνει ομάδα ώστε να ανεβάσει εκ νέου τις «μετοχές» του, με τον Παναθηναϊκό να φέρεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του ώστε να τον ντύσει στα πράσινα.

Κοιτάζει Βασέλ και Γέλεν ο Παναθηναϊκός
Από την άλλη, σε περίπτωση που οι συζητήσεις με τον Βασέλ αποβούν «άκαρπες», η ομάδα εξετάζει και την περίπτωση του Πολωνού Ιρένιους Γέλεν .

Ο 31χρονος διεθνής βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης, έχοντας να επιδείξει 6 χρόνια παρουσίας στο Σαμπιονά με τις φανέλες της Οσέρ και της Λιλ, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίζονταν στη Πολωνική Μπιέλσκο- Μπιάλα.

Ωστόσο το αρνητικό στην περίπτωση του είναι οι συχνοί τραυματισμοί που έχουν σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Όπως και να χει ο Παναθηναικος έχει περιθώριο να υπογράψει με ελεύθερο ποδοσφαιριστή μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου με τα περιθώρια από μέρα σε μέρα να στενεύουν περισσότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.