Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πανιώνιος: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορωνοϊό, νυστέρι σε Μίκο και Μαλέρμπ

Πανιώνιος: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορωνοϊό, νυστέρι σε Μίκο και Μαλέρμπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2020 20:27
Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού που υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου. Ξεκινούν αύριο (7/5) οι προπονήσεις, περνούν την πόρτα του χειρουργείου οι Μίκο και Μαλέρμπ.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε ότι και τα 40 ειδικά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού που υποβλήθηκαν παίκτες και προπονητικό επιτελείο ήταν αρνητικά. Ως εκ τούτου, την Πέμπτη (7/5) θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε γκρουπ 6-8 ατόμων.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι αύριο (7/5) οι Αντώνιο Μίκο και Τζερεμί Μαλέρμπ θα υποβληθούν σε εγχείρηση. Ο πρώτος έχει υποστεί κάταγμα άκρου ποδός, ενώ ο δεύτερος ρήξη μηνίσκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει ότι στα 40 ειδικά τεστ για τον ιό COVID-19 που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 04/05 και την Τρίτη 05/05 στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ως εκ τούτου, από αύριο θα αρχίσουν οι τμηματικές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών μας σε γκρουπ 6-8 ατόμων όπως ακριβώς επιτάσσουν οι οδηγίες των ειδικών αρμοδίων αρχών.

Τέλος, την Πέμπτη 07/05 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αντώνιο Μίκο(κάταγμα άκρου ποδός) και Τζερεμί Μαλέρμπ(ρήξη μηνίσκου) θα υποβληθούν σε εγχείρηση στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον Πρόεδρο και γιατρό Χρήστο Δάρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.