Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φάμπρι: «Η ομάδα θα λαμβάνει δύναμη από την άμυνα»

Φάμπρι: «Η ομάδα θα λαμβάνει δύναμη από την άμυνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2013 19:30
Λίγες ώρες πριν το ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πλατανιά ο Φάμπρι παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην Ισπανική “La Voz de Galicia” ως τεχνικός του «τριφυλλιού».

Ο 57χρονος αναφέρθηκε στο ότι η δύναμη της ομάδας θα βασίζετε αρχικά από την άμυνα, ενώ ο στόχος της στο πρωτάθλημα είναι η πρώτη πεντάδα ώστε να μπορέσει να κυνηγήσει την Ευρώπη μέσω των πλέι-οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Πρέπει να δουλέψουμε σαν τρελοί. Θα σας δώσω τα απαραίτητα εφόδια και εάν με αγνοήσετε, τότε δεν θα κερδίσει κανείς από τους δύο μας» δήλωσε αρχικά ο Φάμπρι και συνέχισε:

«Στην ομάδα έχω πολλούς παίκτες που μιλούν ισπανικά, και έναν παίκτη, τον Κουίνσι, ο οποίος γνωρίζει ισπανικά, αγγλικά και λίγα ελληνικά και με βοηθάει. Αυτό είναι σημαντικό γιατί γνωρίζω πολύ λίγα αγγλικά και δεν έχω καμία ιδέα από ελληνικά. Ήρθα και βρήκα αθλητικές εγκαταστάσεις όπως αυτές της Μίλαν, με εστιατόρια, μαγαζιά και πολλά γήπεδα».

Στην συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός έκανε γνωστό τους στόχους της ομάδας:

«Ο στόχος της ομάδας είναι να έχει επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος. Σήμερα παίζουμε στο Κύπελλο κόντρα στον Πλατανιά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να τερματίσουμε στις πέντε πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, γιατί θα μας δώσει το δικαίωμα να λάβουμε μέρος στα πλέι-οφ για να κερδίσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Europa League. Έχουμε όλες τις δυνατότητες να πετύχουμε».

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση έφερε ως παράδειγμα την Λα Κορούνια του Πασιένσια για το «πώς» θα προσπαθήσει να διαμορφώσει το αγωνιστικό στιλ του Παναθηναϊκού…

«Εάν είδατε πώς έπαιξε η Ντεπορτίβο με τον Ντομίνγκος Πασιένσια στον πάγκο της, θα έχετε μια ιδέα για το πώς θέλω τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα θα λαμβάνει δύναμη από την άμυνα. Η αποστολή μου είναι να αναζητήσω την ισορροπία και να βγάλω από τους παίκτες μου το καλύτερο δυνατό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.