Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα-σοκ για Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», άνετα η Σάλκε (5ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα-σοκ για Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», άνετα η Σάλκε (5ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2013 23:56
Αν και πήρε προβάδισμα στο πρώτο μέρος με τον Οσκάρ, η Τσέλσι γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την τρομερή Βασιλεία η οποία πήρε εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό της από τους «μπλε» στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Εύκολα η Σάλκε, 3-0 την Στεάουα.

Συνεχίζει να προβληματίζει η Τσέλσι η οποία μετά την ήττα της από την Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ, ηττήθηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα μέσα στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», καθώς η Βασιλεία επικράτησε με 2-1 και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στην πρεμιέρα των ομίλων του θεσμού.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και πήρε προβάδισμα στο 45’ με γκολ του Οσκάρ, ωστόσο την επανάληψη η Βασιλεία έγινε πιο απειλητική και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 71’ με ωραίο γκολ του Σαλάχ.

Μάλιστα, οι Ελβετοί συνέχιζαν να απειλούν για ένα δεύτερο γκολ και εν τέλει το βρήκαν στο 82’, με τον Στρέλερ να πιάνει τη κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό 2-1 για την Βασιλεία η οποία πήρε εκδίκηση για τον περσινό χαμένο ημιτελικό στο Γιουρόπα Λιγκ!

Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος η Σάλκε


Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα-σοκ για Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», άνετα η Σάλκε (5ος όμιλος)
Από την άλλη, η Σάλκε με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος επικράτησε με 3-0 της Στεάουα και μπήκε με το δεξί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η γερμανική ομάδα δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος κόντρα στην ομάδα του Παντελή Καπετάνου, ωστόσο στην επανάληψη κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τον Ούτσιντα να ανοίγει το σκορ στο 67’, ενώ ο Μπόατεγκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 78’.

Τελικώς, ο Ντράξλερ έβαλε το «κερασάκι» για το τελικό 3-0 στο 85’.

Η βαθμολογία:


Σάλκε 3

Βασιλεία 3

Τσέλσι 0

Στεάουα 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (1/10):


Βασιλεία-Σάλκε

Στεάουα-Τσέλσι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.