Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θα κινηθεί νομικά η Ντεν Χάαγκ σε περίπτωση υποβιβασμού λόγω διακοπής του πρωταθλήματος

Θα κινηθεί νομικά η Ντεν Χάαγκ σε περίπτωση υποβιβασμού λόγω διακοπής του πρωταθλήματος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2020 01:14
Έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά της ολλανδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σε περίπτωση υποβιβασμού της είναι η Ντεν Χάαγκ όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος του συλλόγου.

Στον… αέρα βρίσκονται οι σεζόν στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, αφού την Τρίτη (21/4) ο πρωθυπουργός της χώρας Μαρκ Ρούτε ανακοίνωσε ότι όλες οι εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου και των αγώνων ποδοσφαίρου δε θα διεξαχθούν μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Η ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα συζητήσει την Παρασκευή (24/4) με τις ομάδες σχετικά με τις αποφάσεις που θα παρθούν, σχετικά με την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα (Άγιαξ και Άλκμααρ ισοβαθμούν στην κορυφή), τι θα γίνει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και το αν θα υπάρξουν υποβιβασμοί/προβιβασμοί.

Η Ντεν Χάαγκ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Ερεντιβίζιε πράγμα που σημαίνει πως αν το πρωτάθλημα ολοκληρώνονται μετά από 26 αγωνιστικές, θα υποβιβάζονταν στην 2η κατηγορία. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του συλλόγου, Φρανς Ντε Βέγκερ στο Studio Voetbal, η ομάδα είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά εναντίον της ολλανδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σε περίπτωση που αυτή της γνωστοποίησε ότι θα υποβιβαστεί.

«Εάν η απόφαση της ολλανδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είναι αρνητική, υπάρχουν καλές πιθανότητες η Ντεν Χάαγκ να μην το αφήσει έτσι. Μετά το δικαστήριο θα εξετάσει αν ο πελάτης μου έχει δεχτεί δυσανάλογο μειονέκτημα», ανέφερε.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα, και άλλες ομάδες που βρίσκονται σε ίδια κατάσταση, είναι έτοιμες να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση σε περίπτωση που κρίνουν ότι η απόφαση της ολλανδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου δεν τις ευνοεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.