Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Βικελίδης»

Σούπερ Λιγκ: Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Βικελίδης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2013 21:59
Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με όμορφα γκολ και εντάσεις, Άρης και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 2-2 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Οι βαθμολογικές ανάγκες των δύο ομάδων προϊδέαζαν ένα αρκετά ενδιαφέρον ντέρμπι, ωστόσο το ξεκίνημα του αγώνα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Και αυτό διότι μόλις στο 2ο λεπτό ο Αθανασιάδης «πάγωσε» την εξέδρα του «Κλ. Βικελίδης», βάζοντας μπροστά τον ΠΑΟΚ με προβολή ύστερα από γύρισμα του Σαλπιγγίδη.

Ωστόσο ο Άρης απάντησε άμεσα στο γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων, με τον Αγκάνθο στο 5’ να ισοφαρίζει με φοβερό σουτ από πλάγια, νικώντας τον Ιτάνζ για το 1-1.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένα 20λεπτό με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο πιεστικός, και τελικώς στο 26’ ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε το κενό στην αριστερή πλευρά του Άρη και με γκολ-βολίδα σκόραρε στο ντεμπούτο του βάζοντας εκ νέου μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ.

Ο Αγκάνθο στην συνέχεια έχασε ευκαιρία με κεφαλιά στο 34’ για να ισοφαρίσει ξανά για τους γηπεδούχους, ενώ στο 43’ ο Αθανασιάδης απείλησε και αυτός με τον ίδιο τρόπο, με τον Βελλίδη όμως να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Άρη να προσπαθεί να ισοφαρίσει, χωρίς όμως να απειλεί αισθητά την εστία του Ιτάνζ. Στο 65’ ωστόσο φώναξε για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε χέρι του Κάτσε, ωστόσο πέντε λεπτά μετά ο Βοσκάκης έδειξε τελικώς την άσπρη βούλα για σπρώξιμο του Κωνσαντινίδη πάνω στον Αγκάνθο, με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να βλέπει και την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Αγκάνθο δεν αστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 2-2, με τα πνεύματα στην συνέχεια να οξύνθηκαν ύστερα από ένα σκληρό φάουλ του Τριανταφυλλάκου στον Αθανασιάδη, κάτι που θα μπορούσε να του επιφέρει αποβολή.

Τελικώς ο Άρης παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφερε να πετύχει στα τελευταία λεπτά το γκολ της νίκης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις


Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Γιαννίτσης (46’ Παπαζαχαρίας), Πουλίδο, Κοέλιο, Κοτσαρίδης (74’ Καραγιάννης), Τάτος, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας (46’ Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Φωτάκης (90+1' Κατσικάς), Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά (82’ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (74’ Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης.

Νίκες για ΟΦΗ, Βέροια


Σούπερ Λιγκ: Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Βικελίδης»
Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο ΌΦΗ με γκολ των Παπάζογλου (28’) και Περογαμβράκη (45+1’), πήρε την νίκη με 2-0 απέναντι στη Κέρκυρα αλλά και τους τρεις βαθμούς για 4η συνεχόμενη φορά στο «Γεντί Κουλέ», ενώ νίκη-ανάσας πέτυχε η Βέροια η οποία επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού με 2 γκολ του Γκιγιέρμο (18’, 48’).

Τέλος, νίκη ανάσας πέτυχε και η Ξάνθη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά, με τους Ακρίτες να παίρνουν το «τρίποντο» με γκολ του Ράνο (56’) και του Μάνταλου (65’ πεν), ξεπερνώντας έτσι άμεσα το σοκ από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.