Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Προβάδισμα τίτλου για  Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Προβάδισμα τίτλου για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2013 21:14
Σημαντικό προβάδισμα τίτλου απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς η ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με 2-2 απέναντι στην Λίβερπουλ, της έδωσε διαφορά 9 βαθμών στην μάχη για τον τίτλο.

Μάλιστα η εικόνα της Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν καλή και χρειάστηκε μία τραγική έξοδο του Πέπε Ρέινα στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης για να μπορέσει να ισοφαρίσει απέναντι στην ανώτερη Λίβερπουλ.

Στα πρώτα λεπτά οι «κόκκινοι» πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο όμως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Τζέκο στο 23’ να κάνει το 1-0 για τους «πολίτες». Ωστόσο 6 λεπτά μετά, ο Στάριτζ με μακρινό σουτ ισοφάρισε στο 29’ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στην συνέχεια δημιούργησαν καλές στιγμές για να πάνε και με προβάδισμα στα αποδυτήρια .

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ συνέχισε να είχε υπεροχή η οποία τελικώς «σφραγίστηκε» με το γκολ του Τζέραρντ στο 74’ ο οποίος με σουτ-«κεραυνό» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ. Ωστόσο 4 λεπτά μετά, ο Ρέινα πρόδωσε την ομάδα του όταν και πραγματοποίησε λανθασμένη έξοδο ακολουθώντας στα πλάγια της περιοχής του τον Αγκουέρο, και αυτός με περίτεχνη ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σχεδόν από το ύψος του κόρνερ, διαμόρφωνοντας το τελικό 2-2.

Την... έφτυσαν και κέρδισε


Πρέμιερ Λιγκ: Προβάδισμα τίτλου για  Γιουνάιτεντ
Ένα γκολ του Γκάρεθ Μπείλ από πλευράς Τότεναμ και ένα… φτύσιμο του Ποπόφ που του απέφερε την κόκκινη κάρτα εις βάρος της Γουέστ Μπρομ, ήταν οι φάσεις που στιγμάτισαν το παιχνίδι των δύο ομάδων, με τους «πετεινούς» να παίρνουν σπουδαίο «διπλό» στο «Χόθρονς» με 1-0.

Η Γουέστ Μπρομ πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, έχοντας την πρωτοβουλία, ωστόσο μία αψυχολόγητη ενέργεια του Ποπόφ ο οποίος έφτυσε τον Γουόκερ στο 48’, άφησε τους «μπάγκις» με 10.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Τότεναμ η οποία υπέβαλε στην συνέχεια τον ρυθμό της και τελικώς πήρε την νίκη με το 11ο γκολ του Μπέιλ στην Πρέμιερ Λιγκ στο 67ο λεπτό. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν και τελικώς πήραν την πολύτιμη νίκη που τους φέρνει στο -1 από την 3η Τσέλσι.

Τα αποτελέσματα


Σάββατο

ΚΠΡ - Νόριτς 0-0

Άρσεναλ - Στόουκ 1-0

Έβερτον - Άστον Βίλα 3-3

Νιούκαστλ - Τσέλσι 3-2

Ρέντινγκ - Σάντερλαντ 2-1

Γουέστ Χαμ - Σουόνσι 1-0

Γουίγκαν - Σαουθάμπτον 2-2

Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Κυριακή

Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 0-1

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 2-2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.