Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καρφιά» Πικέ για Ρεαλ!

«Καρφιά» Πικέ για Ρεαλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2013 17:44
Επίθεση κατά της Ρεάλ Μαδρίτης εξαπέλυσε ο Πικέ ο οποίος σχολίασε τη μεταγραφική πολιτική της «βασίλισσας», αναφέροντας πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει την «Bankia» να βρίσκεται πίσω από τις μεταγραφές της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να «πετάξει» καρφιά για τη περσινή σεζόν των δύο ομάδων στην Ισπανία.

Μιλώντας στη «Gazzetta dello Sport», ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» μίλησε με καυστικά λόγια για την αντίπαλο των Καταλανών αναφερόμενος πως η Ρεάλ ξοδεύει υπέρογκα ποσά τα καλοκαίρια γιατί έχει από πίσω της την τράπεζα «Bankia».

Μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε σε «καρφί» λέγοντας πως η «βασίλισσα» ξοδεύει χρήματα χωρίς να κερδίζει τίποτα σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα η οποία χωρίς προπονητή βρέθηκε την περσινή σεζόν στο +15 μπροστά από τους Μαδριλένους:

«Διάβασα ότι από το 2002 η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξοδέψει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Ξοδέψαμε και εμείς, αλλά εμείς δεν έχουμε την «Bankia» από πίσω μας. Αντίθετα, εμείς έχουμε τον Μέσι, τον Τσάβι, τον Ινιέστα, τον Πουγιόλ, τον Βαλδές, τον Μπουσκέτς και τον Πέδρο. Είναι μια γενιά που δεν κόστισε τίποτα. Έτσι ανταγωνιζόμαστε τη Ρεάλ.

Αγοράσαμε τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Βίγια, τον Νεϊμάρ, αλλά έναν παίκτη μόνο κάθε χρόνο. Αυτοί δεν έχουν κερδίσει τίποτα για καιρό
», τόνισε ο Πικέ και συνέχισε:

«Πέρυσι ήμασταν η μοναδική ομάδα στον κόσμο που άφησε τη Ρεάλ 15 πόντους πίσω στο πρωτάθλημα παίζοντας χωρίς προπονητή για πολλούς μήνες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.