Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ήρθε ο Μίτσελ... έχασε ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ήρθε ο Μίτσελ... έχασε ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2013 19:15
Υπό το βλέμμα του Μίτσελ, ο Ατρόμητος πήρε τεράστια νίκη με 2-3 μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, «σπάζοντας» το αήττητο των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα. Αρκετές αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 1ο λεπτό με τον Μπρίτο, και παρά την ανατροπή του Ολυμπιακού με τους Τζιμπούρ (9’) και Αμπντούν (44’), πήραν ξανά το προβάδισμα στο δεύτερο μέρος χάρη σε δύο εκπληκτικά μακρινά σουτ των Καραγκούνη (48’) και Δημούτσο (80'). Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν αρκετά προβλήματα στην δημιουργία ευκαιριών και δεν κατάφεραν να γυρίσουν στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχθούν την πρώτη τους ήττα στη Σούπερ Λιγκ.

Το ματς:


Γκολ με το καλημέρα για τον Ατρόμητο, καθώς στην πρώτη επίθεση του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον Μπρίτο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ μόλις στο 1ο λεπτό. Ωστόσο η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και ήρθε στο 9ο λεπτό, με τον Μήτρογλου να γυρνάει στο Τζεμπούρ και αυτός με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Ράντμα για το 1-1.

Στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν ασφυχτικά τους Περιστεριώτες, χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα, έχοντας κυρίως «φλύαρη κατοχή». Παρόλα αυτά στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, έγιναν πιο ουσιαστικοί, με τον Τζιμπούρ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 38’ για το 2-1, όμως τελικώς στο 43’ ο Μασάντο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπρίτο. Ο Αμπντούν δεν αστόχησε ένα λεπτό μετά από την άσπρη βούλα, βάζοντας τον Ολυμπιακό μπροστά στο παιχνίδι.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στις αρχές του δεύτερου, ο Ατρόμητος πέτυχε γρήγορο γκολ, με τον Καραγκούνη στο 48’ να ισοφαρίζει σε 2-2, με ένα δυνατό μακρινό σουτ, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να χειροκροτεί. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πάλι στο κυνήγι για την νίκη, ωστόσο για άλλη μία φορά δεν μπορούσαν να απειλήσουν αισθητά, με τον Μανολά στο 64’ να «σπαταλάει» καλή στιγμή αστοχώντας από κοντά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν αδυναμία στο να «σπάσουν» την άμυνα των αντιπάλων τους και τελικώς το πλήρωσαν με νέο γκολ-οβίδα, αυτή τη φορά από τα πόδια του Δημούτσο ο οποίος έβαλε μπροστά τον Ατρόμητο στο 80’ με καταπληκτικό σουτ.

Οι γκρίνιες άρχισαν στο «Γ. Καραισκάκης», με τους φιλοξενούμενους να παίζουν εξαιρετική άμυνα και τον Ολυμπιακό να δείχνει ανήμπορο να αντιδράσει. Οι αλλαγές του Πάντελιτς έναντι του Μήτρογλου και του Μοντέστο έναντι του Μανιάτη, έφεραν αντίθετα αποτελέσματα και παρά τα 5 λεπτά καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, δείχνοντας στον Μίτσελ ότι έχει αρκετή δουλειά μπροστά του.

Οι συνθέσεις


Ολυμπιακός: Μέγιερι, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης (77’ Μοντέστο), Γκρέκο (61’ Ιμπαγάσα), Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (71’ Πάντελιτς)

Ατρόμητος: Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Μπρίτο, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (85’ Μπάλλας), Καραγκούνης (77’ Φάμπιο), Ουντότζι (68’ Καλλέργης), Καραμάνος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.