Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προς αναβολή το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, στον… αέρα τα σημερινά παιχνίδια

Προς αναβολή το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, στον… αέρα τα σημερινά παιχνίδια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2020 14:21
Η UEFA σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής όλων των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού. Στον… αέρα όλα τα σημερινά παιχνίδια της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όλο και περισσότερα πρωταθλήματα αναβάλλονται στην Ευρώπη λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, που κυρώθηκε επίσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως «πανδημία».

Το NBA και η Euroleague στο μπάσκετ διακόπηκαν μέχρι νεοτέρας, και δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα η UEFA εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ και έτσι όλα τα σημερινά προγραμματισμένα παιχνίδια για τη φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το Ολυμπιακός-Γουλβς, βρίσκονται στον… αέρα.

Μάλιστα, οι τελευταίες εξελίξεις με τους παίκτες των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να μπαίνουν σε καραντίνα, αναμένεται να επισπεύσουν την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ώρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.