Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απέρριψε την πρόταση της Γουλβς η UEFA, κανονικά ο αγώνας με τον Ολυμπιακό

Απέρριψε την πρόταση της Γουλβς η UEFA, κανονικά ο αγώνας με τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/3/2020 01:17
Το αίτημα της Γουλβς για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (12/3, 22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» απορρίφθηκε από την UEFA όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος αργά το βράδυ της Τρίτης.

Οι «λύκοι» ζήτησαν από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να αναβληθεί η αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Παρ' όλα αυτά η απάντηση ήταν αρνητική, με τους Άγγλους να ανακοινώνουν επίσημα την απόφαση της UEFA για κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Γουλβς μπορεί να επιβεβαιώσει ότι απορρίφθηκε από την UEFA επίσημο αίτημα της για αναβολή του αγώνα της Πέμπτης στην έδρα του Ολυμπιακού για το Europa League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί, κεκλεισμένων των θυρών, με βάση την προσωρινή απαγόρευση εισόδου φιλάθλων σε αθλητικές εκδηλώσεις, που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση για να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19) στην Ελλάδα.

Η θέση μας είναι ότι το ταξίδι θέτει σε αχρείαστα ρίσκα τους παίκτες μας, το τεχνικό τιμ, τους φιλάθλους και της οικογένειες όλων όσων ταξιδεύουν, σε μια τόσο κρίσιμη και αβέβαιη εποχή.

Η ανησυχία μας είναι και για τους αντιπάλους μας, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των οποίων σήμερα υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και τώρα θα κάνουν την δική τους προσπάθεια σε μια σημαντική αναμέτρηση, υπό τις δύσκολες και προκλητικές συνθήκες του να έχουν τον ιδιοκτήτη τους να υποφέρει από τον ιό.

Υπάρχει επίσης απογοήτευση που ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, αφού αυτό είναι ένα από τα κομμάτια που κάνουν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τόσο ξεχωριστές, όπως και το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας έχουν ήδη αντιμετωπίσει παρόμοια εμπόδια στο φετινό μας ταξίδι στο Europa League.

Πιστεύουμε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο και η καλή υγεία της ομάδας μας και του κόσμου γενικά είναι ένα από αυτά. Παρ’ όλα αυτά, σεβόμαστε την απόφαση της UEFA και την ακεραιότητα της διοργάνωσης και θα ταξιδέψουμε αύριο στην Ελλάδα για να δώσουμε τον αγώνα.

Ελπίζουμε ότι το αίτημα μας στην UEFA και η αποδοχή μας για την απόφασή της, θα λειτουργήσει ως καταλύτης γι’ αυτούς ώστε να σκεφτούν εναλλακτικές επιλογές στη συνέχεια, αφού αυτό δεν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα επηρεαστεί από τον κορωνοϊό».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.