Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δημοσιογράφος Telegraph: «Θα εξεταστούν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, στον… αέρα το παιχνίδι με τη Γουλβς»

Δημοσιογράφος Telegraph: «Θα εξεταστούν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, στον… αέρα το παιχνίδι με τη Γουλβς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2020 14:21
Άγγλος δημοσιογράφος της Telegraph αποκαλύπτει ότι όλη η ομάδα του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε εξετάσεις μετά την είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γουλβς για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, o δημοσιογράφος της αγγλικής Telegraph, Ματ Λο έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι η ομάδα και το σταφ του Ολυμπιακού θα πάνε στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και πως η αναμέτρηση της Πέμπτης με την Γουλβς βρίσκεται στον... αέρα. Αναλυτικά το tweet:

«Μου είπαν ότι το παιχνίδι της Γουλβς την Πέμπτη βρίσκεται στον αέρα μετά από την αποκάλυψη του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού (και της Νότιγχαμ Φόρεστ), Βαγγέλη Μαρινάκη ότι έχει κορωνοϊό. Όλη η ομάδα και το σταφ θα πάνε στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε τεστ για το αν έχουν προσβληθεί. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση αργότερα».

Αυτό πάντως που τονίζεται αυτή τη στιγμή από πλευράς Ολυμπιακού είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει έρθει σε επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα, οπότε δεν συντρέχει και κανένας κίνδυνος για την ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.