Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Να μείνω για πάντα στην Ρεάλ»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Να μείνω για πάντα στην Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2013 17:44
Να μείνει για πάντα στην Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπως δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο τον «δένει» στην Μαδρίτη μέχρι το 2018!

Ο Πορτογάλος άσος δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τη «βασίλισσα» και θα απολαμβάνει ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 17 εκατ. ευρώ, ποσό που τον κάνει αυτόματα τον ακριβοπληρωμένος παίκτη στον κόσμο.

Μάλιστα ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές δήλωσε πως η Ρεάλ είναι το σπίτι του και θέλει να μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Θα βρίσκομαι στην ομάδα για ακόμα πέντε χρόνια και θέλω να κερδίσω τρόπαια με τον σύλλογο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να τους ευχαριστήσω.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η οικογένεια μου. Σέβομαι όλους του συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν για μένα, όμως πάντα ήξεραν πως η επιθυμία μου είναι να βρίσκομαι και να παίζω για την Ρεάλ, ίσως μέχρι το τέλος της καριέρας μου
».

Με τη σειρά του ο Φλορεντίνο Πέρεθ δήλωσε πως ο Πορτογάλος άσος θα μείνει για πάντα στην Ρεάλ:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και θα παραμείνει για πάντα παίκτης της Ρεάλ. «Είναι μια θαυμάσια ημέρα για την ομάδα. Κάναμε το όνειρο κάθε οπαδού της ομάδας μας πραγματικότητα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.