Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Στην κορυφή η Νάπολι, γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Μίλαν

Σέριε Α: Στην κορυφή η Νάπολι, γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2013 03:42
Μόνη στην κορυφή της Σέριε Α βρίσκεται από σήμερα η Νάπολι, η οποία επικράτησε με 2-0 της Αταλάντα στην έδρα της, εκμεταλλευόμενη παράλληλα την ισοπαλία της Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Ίντερ.

Οι «παρτενοπέι» με γκολ των Ιγκουαΐν (71’) και Καγιεχόν (81’) κέρδισαν με 2-0 της Αταλαντα στην έδρα τους, και σε συνδυασμό με το 1-1 της Γιουβέντους στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ , πέρασαν στην κορυφή της Σέριε Α λίγες ημέρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ κατάφερε να ρίξει από την κορυφή του πρωταθλήματος την Γιουβέντους μετά από 525 ημέρες συνεχούς παρουσίας της στην 1η θέση!

Το έσωσε στο τέλος η Μίλαν


Σέριε Α: Στην κορυφή η Νάπολι, γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Μίλαν
Μπορεί ο Κακά να ξεκίνησε βασικός στη σύνθεση στη Μίλαν, ωστόσο η μεγάλη επιστροφή του Βραζιλιάνου άσου δεν ήταν αρκετή για τους «ροσονέρι», οι οποίοι προβλημάτισαν κόντρα στη Τορίνο, και εν τέλει «έκλεψαν» το βαθμό την ισοπαλίας (2-2) μέσα από τα χέρια των γηπεδούχων.

Η Τορίνο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Ντανίλο ντ' Αμπρόζιο (47’) και Τσέρτσι (71’) και όλα έδειχναν πως θα υποχρέωνε τη Μίλαν σε δεύτερη ήττα μετά το 2-1 απέναντι στη Βερόνα.

Ωστόσο οι «ροσονέρι» κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα στο τέλος, με τον Μουνταρί να μειώνει στο 88’ σε 2-1, ενώ ο Μπαλοτέλι με πέναλτι που κέρδισε ο Πόλι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε το τελικό 2-2!

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του διαιτητή, καθώς είχαν ζητήσει αλλαγή για τον τραυματία Μαρσέλο Λαρόντο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.