Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει την... αντεπίθεση η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει την... αντεπίθεση η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2013 22:32
Συνεχίζει την αντεπίθεση η ΑΕΚ, η οποία αν και αγχώθηκε, κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο χάρη σε γκολ του Γκερέιρο στο 12’, μετρώντας πλέον 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά, με τον Πετρόπουλο να απειλεί δύο φορές την εστία του Πανιωνίου και τελικώς στο 12’ ο Γκερέιρο την… παραβίασε, ανοίγοντας το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή για την «Ένωση» η οποία έλεγχε πλήρως την αναμέτρηση, με τον Γουνδουλάκη να διώχνει στην γραμμή την κεφαλιά του Πετρόπουλου, ενώ ο ίδιος λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Κατίδης αντικατέστησε στο ημίχρονο τον τραυματία Γκέρειρο και ο ίδιος στο 49’ σημείωσε την πρώτη καλή στιγμή της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος, ωστόσο στο 52’ ο Πανιώνιος έδειξε ότι βρίσκονταν στο γήπεδο, με τον Κωνσταντόπουλο να μπλοκάρει την προβολή του Γουνδουλάκη.

Η «Ένωση» στην συνέχεια έλεγχε το ρυθμό, ωστόσο στο 71’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, με τον Καμπάνταη να σημαδεύει με κεφαλιά το δοκάρι, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Μενδρινός αστόχησε από καλή θέση.

Στη συνέχεια το μομέντουμ ήταν υπέρ της ΑΕΚ, με τον Κατίδη στο 79’ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 83’ ο ίδιος αστόχησε από την άσπρη βούλα, με τον Περιστερίδη να αποκρούει το πέναλτι και στην συνέχεια να νικάει τον Μητρόπουλο σε τετ-α-τετ.

Οι γηπεδούχοι αφού δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0, αγχώθηκαν αρκετά στα τελευταία λεπτά, ωστόσο ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, και έτσι η ΑΕΚ πήρε τελικώς ακόμα μία σημαντική νίκη στην μάχη για την σωτηρία, δίνοντας για ακόμα μία φορά χαμόγελα στους οπαδούς της.

Οι συνθέσεις:


ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Φέτσης, Κορδέρο, Γκερέιρο (46’ Κατίδης), Φούντας (68’ Σταματής), Πετρόπουλος (78’ Φουρτάδο)

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κοντοχρήστος, Αυλωνίτης, Τόσκας, Κούρντι, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός (86’ Σμυρλής), Παναγιωτούδης, Ντούνης, Καμπάνταης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.