Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Έβερτον η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Έβερτον η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2013 21:32
Με γκολ του Νέισμιθ και με τον Κέβιν Μιραλάς να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση, η Έβερτον υποχρέωσε την Τσέλσι στην πρώτη της ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 1-0 των Λονδρέζων στο «Γκούντισον Παρκ».

Νέο «πλήγμα» για την Τσέλσι μετά τον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης, καθώς η Έβερτον πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ» και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «μπλε του Λονδίνου» είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, έχοντας ως κύριο εκφραστή τoν Σάμουελ Ετό που έκανε ντεμπούτο, ωστόσο η Έβερτον ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Νέισμιθ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Τσέλσι πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Έβερτον η οποία ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις, με τον Κέβιν Μιραλάς να προκαλούσε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Μουρίνιο ρίσκαρε ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Τόρες αντί του Άσλι Κόουλ στο 69’, ωστόσο ο Ισπανός φορ δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα του, με αποτέλεσμα η Έβερτον, η οποία είχε και δοκάρι στο 89’ με φάουλ του Μπέινς, να πάρει τελικά τη νίκη με 1-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.