Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Κάρολ αλλά με Ιμπαγάσα και... Μίτσελ

Χωρίς Κάρολ αλλά με Ιμπαγάσα και... Μίτσελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2013 20:54
Χωρίς τον Ρόι Κάρολ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο, καθώς ο Β. Ιρλανδός πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» δεν κατάφερε να προπονηθεί με την ομάδα και αυτόματα αποκλείστηκε από την αποστολή Ωστόσο θετικά είναι τα νέα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος προπονήθηκει και συμπεριλήφθηκε κανονικά για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Ο 35χρονος γκολκίπερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην μέση με αποτέλεσμα να μην βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης και να τεθεί εκτός πλάνων. Από την άλλη, ο Ιμπαγάσα γυμνάστηκε κανονικά και θα αποτελέσει άλλο ένα όπλο στην «φαρέτρα» του Αντώνη Νικοπολίδη για την αυριανή αναμέτρηση.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, κανονικά προπονήθηκαν οι Μάρκο Πάντελιτς, Χοσέ Χολέμπας και αμφότεροι δώσουν κανονικά το παρόν, όχι όμως και ο ο Πίνο, ο οποίος άρχισε σήμερα θεραπεία του ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό.

Η αποστολή: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Σιόβας, Χολέμπας.

Με Μίτσελ στο «Καραϊσκάκη»


Χωρίς Κάρολ αλλά με Ιμπαγάσα και... Μίτσελ
Στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρίσκεται ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά τους «ερυθρολεύκους» ώστε να πάρει μία πρώτη γεύση για την νέα του ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ιθύνοντες του συλλόγου, και αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής και στη συνέχεια θα μεταβεί για το γήπεδου του Ολυμπιακού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.