Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε ο Μπίλεκ

Παραιτήθηκε ο Μπίλεκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2013 14:52
Την παραίτηση του από τον πάγκο της εθνικής Τσεχίας υπέβαλε ο Μίκαελ Μπίλεκ μετά την χθεσινή ήττα από την Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Τσεχία αν και προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο, ηττήθηκε με 2-1 από την Ιταλία, αποτέλεσμα που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες της για πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας, καθώς βρίσκεται μόλις 4η με 9 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η κακή πορεία της ομάδας ανάγκασε τον Μίκαελ Μπίλεκ να υποβάλει την παραίτηση του, με τον 48χρονο τεχνικό να δηλώνει πως απέτυχε να εκπληρώσει τον στόχο που είχε θέσει:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με την πορεία μας. Δεν κατάφερα να εκπληρώσω τον στόχο που είχα θέσει και γι’ αυτό υποβάλω την παραίτηση μου», τόνισε στην τσέχικη τηλεόραση ο Μπίλεκ ο οποίος αποχώρησε μετά από τέσσερα χρόνια από τον πάγκο της ομάδας.

Αντικαταστάτης του θα είναι ένας εκ των βοηθών του ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με την ουραγό Μάλτα και την δεύτερη Βουλγαρία, εκεί όπου η Τσεχία χρειάζεται δύο νίκες εάν θέλει να ελπίζει στα μπαράζ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.