Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιλίνκοβιτς: «Θα πάρω πάνω μου τα προβλήματα και την πίεση»

Μιλίνκοβιτς: «Θα πάρω πάνω μου τα προβλήματα και την πίεση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2013 14:18
Έτοιμος να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, να πάρει την πίεση πάνω του και να δουλέψει σκληρά στον Άρη, δήλωσε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, κατά την παρουσίασή του από την ΠΑΕ.

Ο Σέρβος τεχνικός ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία του Άρη, παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να αντέξει τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Ο 44χρονος τεχνικός στα πρώτα του λόγια, χαρακτήρισε τον Άρη μεγάλη ομάδα με φοβερούς φιλάθλους, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου της ομάδας, Δημήτρη Ηλιάδη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα με φοβερούς φιλάθλους και με μεγάλη ιστορία, και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο τιμόνι της. Πρώτη φορά επαφές είχαμε 3 Σεπτεμβρίου.

Στις ομιλίες που είχαμε και στο Βελιγράδι είδα στα μάτια του πως είναι γεννημένος νικητής, δεν θέλει να χάνει παλεύει για την ομάδα που αγαπάει. Είναι αποφασισμένος να πάει την ομάδα στην θέση που της αξίζει.

Όσοι δεν με ξέρουν δουλεύω 11 χρόνια στην Σερβία και παρότι είχα προτάσεις από τις μεγάλες ομάδες της Σερβίας, από Ιαπωνία και από Κίνα η δική μου άποψη ήταν να δουλέψω μόνο σε δύο χώρες. Στην Ελλάδα ή στην Ρωσία.

Έχοντας μιλήσει με τον Ζόραν Λόντσαρ κυρίως, αλλά και με όλους τους φίλους που ήξεραν για τον Αρη, όλοι μου μίλησαν με καλά λόγια και αυτό ήταν σαν μαγνήτης για να έρθω στην ομάδα. Στην ομιλία που είχαμε με τον Ζόραν, μου είπε ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αρκεί να έρθει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να δει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι και πως αγαπούν την ομάδα τους.Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι σέβομαι και τους παίκτες και όλους τους παράγοντες. Πάντα ήθελα και ήξερα και δούλεψα με τους νέους παίκτες, και ο Αρης έχει πολλούς νέους παίκτες. Πιστεύω πως θα έχουμε μια άριστη συνεργασία
».

Στη συνέχεια, ο Μιλίνκοβιτς απάντησε σε ερωτήσεις


Για το αν έχει προλάβει να αξιολογήσει το υλικό:

«Ο Αρης δεν ξεκίνησε καλά, είχε άτυχα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να δούμε μπροστά, όχι να βλέπουμε πίσω. Κάναμε δύο προπονήσεις, μαζεύουμε πληροφορίες για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα την Κυριακή. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

Για το πως βλέπει την νέα σελίδα στην καριέρα του:

«Θέλω να τονίσω πως δεν δούλεψα μόνο σαν προπονητής 11 χρόνια, ήμουν και παίκτες σε Γερμανία και Γαλλία που υπήρχε πίεση. Δεν φοβάμαι τις δυσκολίες, πηγαίνω πάνω στις δυσκολίες, να τις αντιμετωπίσω. Θέλω με τον ενθουσιασμό που έχω να πάρω πίεση πάνω μου και να βοηθήσω τους παίκτες. Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις και είμαι έτοιμος. Αυτή η πίεση ίσως είναι και κίνητρο αν μπει στην σωστή θέση. Είμαι αισιόδοξος».

Για το πώς θα διαχειριστεί το μεγάλο ρόστερ του Αρη:

«Τώρα μαζεύουμε πληροφορίες, δεν σκεφτόμαστε ακόμα τι μπορεί να γίνει με το ρόστερ. Προσπαθούμε να δούμε όλους τους παίκτες, δεν θα απομακρύνουμε κανέναν, γιατί δεν είμαστε βέβαιοι ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Θα χρειαστούμε χρόνο σε αυτό».

Για το αν έχει δει αγώνες του Αρη:

«Δεν είχαμε δει DVD για να δούμε τους αγώνες. Αυτό θα το κάνουμε σήμερα. Μόλις θα δούμε, θα βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα, όχι με μεγάλη σιγουριά, αλλά θα το κάνουμε για να έχουμε μια σημαντική εικόνα με το πριν αλλά και με το άμεσο μέλλον».

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό:

«Μέχρι τον αγώνα της Κυριακής με τις πληροφορίες που θα πάρουμε από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία θα κάνουμε τον προγραμματισμό μας για το παιχνίδι. Για τον προπονητή και την ομάδα δεν είναι κάποια μηχανή που ξεκινάει και δουλεύει.

Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βελτιωθούμε σύντομα. Ξέρουμε ότι μας πιέζει ο χρόνος, ξέρουμε ότι δεν έχει ο Αρης βαθμούς και πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Όσα προβλήματα έχει η ομάδα, θα τα πάρω πάνω μου από την στιγμή που έχω πάρει το τιμόνι στα χέρια μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.