Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Εθνική ο Φυτανίδης

Στην Εθνική ο Φυτανίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2013 13:19
Τον Σωκτράτη Φυτανίδη κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ελβετία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αφήνει εκτός τους βασικούς Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σαμαρά, Γκέκα και Νίνη.

Ο στόπερ του Ατρόμητου συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο Κώστας Μανωλάς του Ολυμπιακού ο οποίος ήταν τραυματίας στο προηγούμενο παιχνίδι της «γαλανόλευκης».

Από την άλλη, οι Καραγκούνης και Κατσουράνης επανέρχονται στην ομάδα όπως και ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ κλήθηκε εκ νέου ο Ταχτσίδης ο οποίος έχει εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Ιταλία.

Τέλος, δεν κλήθηκαν οι τραυματίες, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Σαμαράς, ενώ Γκέκας και Νίνης έμειναν εκτός καθώς δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους.

Η αποστολή:


Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Φυντανίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Μαυρίας, Φορτούνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.