Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κέρδισε τις εντυπώσεις η ΑΕΚ

Κέρδισε τις εντυπώσεις η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2013 00:57
Με καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ άφησε υποσχέσεις με την εμφάνιση της κόντρα στην Ομόνοια, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στο ΟΑΚΑ. Το γκολ της «Ένωσης» ο Ντακόλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 75’, ισοφαρίστηκε στο 81’ από λάθος του Βούρα.

Μπροστά σε περίπου 5.000 φίλους της στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ στο δυνατότερο φιλικό τεστ πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της στη Γ’ Εθνική, ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην πιο έτοιμη (και ομάδα πρώτης κατηγορίας) Ομόνοια, και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη εάν ο Βούρας απέφευγε το τραγικό λάθος από το οποίο προήλθε το γκολ της κυπριακής ομάδας στο 81’.

Καλύτεροι οι Κύπριοι στο πρώτο ημίχρονο, οι οποίοι είχαν καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο η ΑΕΚ παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη στην επανάληψη, με τον Πόποβιτς που πέρασε στο παιχνίδι να δίνει ενέργεια στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα και μάλιστα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο 75’, από το οποίο ο Ντακόλ έκανε το 1-0.

Παρόλα αυτά, ύστερα από λάθος έξοδο του Βούρα ο οποίος δεν μπόρεσε να απομακρύνει, η Ομόνοια κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81’ με τον Λεάντρο, που δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 1-1 από κενή εστία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ τίμησε δια χειρός Ντούσαν Μπάγεβιτς τον μεγάλο Τόνι Σαβέβσκι (νυν προπονητής της Ομόνοιας), ο οποίος πήρε βραβείο και από την «Original 21», ενώ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της «Ένωσης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.