Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέλλας: «Δεν είναι περίεργο που δεν προκρίθηκε η Ελλάδα, καλύτεροι αμυντικοί της Σέριε Α' Μπονούτσι-Μανωλάς»

Δέλλας: «Δεν είναι περίεργο που δεν προκρίθηκε η Ελλάδα, καλύτεροι αμυντικοί της Σέριε Α' Μπονούτσι-Μανωλάς»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/10/2019 20:15
Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας με αφορμή το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στην Ιταλία και την Ελλάδα και αναφέρθηκε στην πτώση της εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ο παλαίμαχος άσος ο οποίος αγωνίστηκε στη Σέριε Α' για τέσσερα χρόνια (2001-2005) με τις φανέλες των Περούτζια και Ρόμα, έκανε δηλώσεις στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Punto Nuovo και αναφέρθηκε τόσο στην κατάσταση της Εθνικής όσο και στον Κώστα Μανωλά που αποτελεί έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στο πρωτάθλημα.

«Δεν είναι περίεργο που η Ελλάδα δεν προκρίθηκε. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει πέσει πολύ στο ranking και τα ματς είναι πιο δύσκολα.Κάθε φορά που δεν καταφέρνουμε να προκριθούμε μας είναι άσχημο, αλλά η Ελλάδα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο που ήταν πριν.

Έχουμε σημαντικούς παίκτες, αλλά είναι άλλο να παίζεις για μια ομάδα και άλλο για την Εθνική. Για το ματς με την Ιταλία λείπουν σημαντικοί παίκτες, όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Μανωλάς, ο αρχηγός Τοροσίδης»
, τόνισε αρχικά ο Έλληνας κόουτς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι: «Ο Κώστας έκανε την επιλογή του, ξέρει καλύτερα από εμένα. Η Νάπολι είναι μεγάλη ομάδα. Για κάθε παίκτη είναι δύσκολο να βελτιωθεί εάν δεν παίζει σε μια σημαντική ομάδα. Ο Κώστας είναι τόσα χρόνια στην Ιταλία και βελτιώνεται. Η Ρόμα δεν με πείθει, κάτι της λείπει για να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός.

Για εμένα το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο στη Serie A είναι το Μανωλάς - Μπονούτσι. Θα άφηνα στον πάγκο τους Ντε Λιχτ και Κουλιμπαλί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.