Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ρονάλντο, εσύ είσαι η ακριβότερη μεταγραφή»

«Ρονάλντο, εσύ είσαι η ακριβότερη μεταγραφή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2013 12:51
Η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ ίσως να μην είναι τελικά η ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς όπως αποκαλύπτει η «As», άνθρωπος της «βασίλισσας», εκμυστηρεύτηκε στον Ρονάλντο πως αυτός κρατάει ακόμα το ρεκόρ.

Όπως είχε γίνει γνωστό από τα ξένα Μέσα, η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ.

Ωστόσο ένα δημοσίευμα της «As», αλλάζει τα δεδομένα, καθώς αναφέρει πως η «βασίλισσα» έδωσε το ποσό των 91 εκατ. ευρώ, δηλαδή, λιγότερα από τα 96 εκατ. ευρώ που έδωσε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, άνθρωπος της Ρεάλ εκμυστηρεύτηκε αυτή τη λεπτομέρεια στον Ρονάλντο, σε μία προσπάθεια της ομάδας να δείξει την εκτίμηση που τρέφει στον Πορτογάλο άσο:

«Κριστιάνο είσαι ακόμα η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου», φέρεται να του είπε άνθρωπος των Μαδριλένων, σε μια πράξη που βέβαια συνδέεται και με τις προσπάθειες του συλλόγου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρονάλντο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.