Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προσπαθεί για Κούπερ ο Άρης, στα υπόψη και ο Μπόλονι

Προσπαθεί για Κούπερ ο Άρης, στα υπόψη και ο Μπόλονι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2013 01:17
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ο νούμερο ένα στόχος της διοίκησης του Άρη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τον Αργεντινό τεχνικό ωστόσο να μην φαίνεται διαθέσιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Εξετάζεται η περίπτωση Μπόλονι, στα υπόψη και ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, καταβάλει η διοίκηση της ομάδας, ωστόσο ο 57χρονος τεχνικός δεν είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί η πρόταση που του έγινε από την πρώην ομάδα του δεν τον καλύπτει οικονομικά, ενώ παράλληλα δεν φαίνεται να του αρέσει το πρότζεκτ του συλλόγου.

Προσπαθεί για Κούπερ ο Άρης, στα υπόψη και ο Μπόλονι
Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες, με τον Αργεντινό τεχνικό ωστόσο να φαντάζει δύσκολο –αυτή τη στιγμή- να πει το «ναι».

Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης στρέφεται και σε άλλες λύσεις. Μάλιστα φέρεται πως έχει προταθεί το όνομα του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος (όπως και ο Κούπερ) γνωρίζει τη Θεσσαλονίκη και τη Σούπερ Λιγκ από το πέρασμα του στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, στα υπόψη παραμένει ο Γκιγιέρμο Ογιος, ενώ από την ελληνική αγορά έχει ακουστεί το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου αλλά και του πρώην τεχνικού του Άρη, Σούλη Παπαδόπουλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.