Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νταβίντ Λουίζ: «Απέρριψα πρόταση της Μπαρτσελόνα»

Νταβίντ Λουίζ: «Απέρριψα πρόταση της Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2013 23:24
Χαρούμενος στην Τσέλσι δηλώνει ο Νταβίντ Λουίζ ο οποίος αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι καθώς ήθελε να παραμείνει στους Λονδρέζους.

Δεν είναι μυστικό πως η Μπαρτσελόνα έψαξε στην το φετινό καλοκαίρι για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, και ένας από τους παίκτες που την απασχόλησαν ήταν ο Νταβίντ Λουίζ.

Συγκεκριμένα, ο βραζιλιάνος αμυντικός της Τσέλσι αποκάλυψε πως οι «μπλαουγκράνα» έκαναν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι:

«Υπήρχε επίσημη πρόταση από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο αποφάσισα να μείνω στην Τσέλσι», τόνισε στην «Gazeta Esportiva» ο Λουίζ και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος που παίζω σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως η Τσέλσι και μου δίνεται η δυνατότητα να αντιπροσωπεύω την εθνική ομάδα της χώρας μου».

Ο ίδιος, κλήθηκε να σχολιάσει και την κλήρωση της Τσέλσι για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η οποία θα αντιμετωπίσει Σάλκε, Βασιλεία και Στεάουα Βουκουρεστίου:

«Είναι μια δύσκολη διοργάνωση με πολλούς σπουδαίους αντιπάλους. Ωστόσο είναι πάντα καλό όταν αποφεύγεις ομάδες με ιστορία και παράδοση στον θεσμό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.