Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στο +7 η Γιουνάιτεντ, «αυτοκτόνησαν» Λίβερπουλ, Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Στο +7 η Γιουνάιτεντ, «αυτοκτόνησαν» Λίβερπουλ, Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2013 02:17
Το χθεσινό δώρο της Μάντσεστερ Σίτι (0-0 με την ΚΠΡ) δεν μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πραγματοποιώντας ακόμα μία ανατροπή, κέρδισε με 2-1 την Σαουθάμπτον και αύξησε την διαφορά της από τους «πολίτες» στους 7 βαθμούς στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Η Σαουθάμπτον κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, παγώνοντας το «Όλντ Τράφορντ», ωστόσο ο Ρούνει με δύο γκολ στο 8’ και στο 27’, γύρισε τούμπα το παιχνίδι, χαρίζοντας το «τρίποντο» στους «κόκκινους διαβόλους».

Στο δεύτερο μέρος οι «Άγιοι» πάλεψαν για την ισοφάριση, ωστόσο έπεσαν πάνω στο εκπληκτικό Ντε Χέα ο οποίος δεν επέτρεψε στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνιο να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

«Αυτοκτόνησαν» Λίβερπουλ, Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: Στο +7 η Γιουνάιτεντ, «αυτοκτόνησαν» Λίβερπουλ, Τσέλσι
Την νίκη μέσα από τα χέρια της έχασε η Λίβερπουλ η οποία προηγούνταν μέσα στο «Έμιρειτς» με 2-0, ωστόσο η Άρσεναλ με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Σε ένα εκπληκτικό αγώνα, η Λίβερπουλ πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Σουάρεζ στο 5’ , με τους γηπεδούχους στην συνέχεια να πιέζουν για την ισοφάριση, όμως παρά τις προσπάθειες των Ζιρού και Γουόλκοτ, δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ συνέχιζε να πιέζει, ωστόσο η Λίβερπουλ έφτασε στο δεύτερο γκολ, με τον Χέντερσον στο 60’ να κερδίζει τις κόντρες, διπλασιάζοντας τα τέρματα των «κόκκινων».
Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα, με τον Ζιρού να μειώνει σε 2-1 στο 65’, ενώ ο Γουόλκοτ δύο λεπτά μετά με τρομερό σουτ ισοφάρισε για τους «κανονιέρηδες».

Το παιχνίδι είχε πάρει φωτιά στα τελευταία λεπτά, με τις δύο ομάδες να πιέζουν για το γκολ της νίκης, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των Ζιρού και Σουάρεζ αντίστοιχα, καμία δεν κατάφερε να φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Πρέμιερ Λιγκ: Στο +7 η Γιουνάιτεντ, «αυτοκτόνησαν» Λίβερπουλ, Τσέλσι
Από την άλλη, η Τσέλσι παρότι προηγούνταν με 2-0 στην έδρα της Ρέντινγκ ως το 87’, κατάφερε να μην φύγει με το «τρίποντο» από το «Ματζέσκι», καθώς ο Λε Φοντρέ με δύο γκολ στο 87’ και στο 90+4’, ισοφάρισε για το τελικό 2-2, σε ένα νέο σοκ για τους «μπλε» μετά από το αντίστοιχο απέναντι στη Σαουθάμπτον στα μέσα του μήνα.

To ντέρμπι στη Φούλαμ, την πάτησε η Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Στο +7 η Γιουνάιτεντ, «αυτοκτόνησαν» Λίβερπουλ, Τσέλσι
Επιστροφή στις νίκες για την Φούλαμ, η οποία κέρδισε με 3-1 την Γουέστ Χαμ στο Λονδρέζικο ντέρμπι της αγωνιστικής, υποχρεώνοντας παράλληλα την αντίπαλο της να μείνει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη.

Νέα κακή εμφάνιση για την Τότεναμ, η οποία μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο, έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Νόριτς εκτός έδρας, χάνοντας «έδαφος» για την μάχη της τετράδας. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν προβάδισμα με τον Χούλαχαν στο 32’, ωστόσο ο Μπέιλ στο 80’ έσωσε εν μέρει την παρτίδα για τους «πετεινούς» ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Τέλος, σημαντική νίκη πήρε η Έβερτον η οποία κέρδισε την Γουέστ Μπρομ με 2-1, χάρη σε 2 γκολ του Μπέινς και μείωσε την «ψαλίδα» από την 4η Τότεναμ στον πόντο.

Τα αποτελέσματα


Τρίτη

Άστον Βίλα - Νιούκαστλ 1-2

ΚΠΡ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Στόουκ - Γουίγκαν 2-2

Σάντερλαντ - Σουόνσι 0-0


Τετάρτη

Άρσεναλ - Λίβερπουλ 2-2

Νόριτς - Τότεναμ 1-1

Έβερτον - Γουέστ Μπρομ 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 2-1

Ρέντινγκ - Τσέλσι 2-2

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 3-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.