Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Μαγικό «el clasico» χωρίς νικητή

Κύπελλο Ισπανίας: Μαγικό «el clasico» χωρίς νικητή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2013 00:21
Μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού πήρε η Μπαρτσελόνα, η οποία σε ένα «clasico» - διαφήμιση του αθλήματος- απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο «Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ, και όλα θα κριθούν πλέον στη Βαρκελώνη.

Σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 50’ με τον Φάμπρεγκας, ωστόσο στο 81’ ο μικρός Βαράν ισοφάρισε με κεφαλιά για το τελικό 1-1.

Το μάτς:


Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η Ρεάλ, η οποία πίεζε από τα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα την αντίπαλό της, με τον Εσιέν στο 9’ να κάνει μία σέντρα η οποία πήρε περίεργη τροχιά και παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα, με τον Πίντο να διώχνει σε κόρνερ. Στην συνέχεια η Μπαρτελόνα ανέβασε ρυθμό, με τον Άλμπα να αστοχεί αρχικώς από καλή θέση ύστερα από εκπληκτική πάσα του Ινιέστα, ενώ στο 21’ ο Τσάβι με απευθείας φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Λόπεθ.

Τρία λεπτά μετά ήταν πάλι η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν, όταν ύστερα από λάθος γύρισμα του Καρβάλιο, ο Φάμπρεγκας έκλεψε δίνοντας αμέσα στον Τσάβι, ωστόσο ο Βαράν έσωσε, σταματώντας την μπάλα στην γραμμή της εστίας. Το μομέντουμ στην συνέχεια ήταν για τους «μερέγχες», οι οποίοι στο 27’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπενζεμά, ενώ ο ίδιος στο 36’ δεν πρόλαβε να σουτάρει προ του Άλβες ο οποίος του έκλεψε τη...μπουκιά από το στόμα.

Εξίσου συναρπαστικό ήταν και το δεύτερο μέρος, με την Μπαρτσελόνα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 50ο λεπτό με σκόρερ το Φάμπρεγκας ο οποίος νίκησε τον Λόπεθ από κοντά, γράφοντας το 0-1.

Δύο μεγάλες ευκαιρίες «σπατάλησε» στην συνέχεια η Ρεάλ, με τον Ρονάλντο να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση, η οποία όμως κατέληξε άουτ, ενώ ύστερα ο ίδιος βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο κίπερ, ωστόσο ο Πικέ με σωτήρια επέμβαση, πρόλαβε τον Πορτογάλο, σώζοντας παράλληλα την ομάδα του. Η εικόνα ύστερα άλλαξε πάλι, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει εκ νέου τα ηνία, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Φάμπρεγκας στο 70’ και Πέδρο στο 76’ ο οποίος θα μπορούσε να κάνει εύκολα το 0-2 αν ήταν πιο προσεκτικός.

Έτσι η Ρεάλ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ισοφάρισε χάρη σε τέρμα του Βαράν στο 81’, με τον 19χρονο να πιάνει την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Εζίλ, διαμορφώνοντας το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στην συνέχεια καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει εκ νέου και πλέον η πρόκριση για τον τελικό θα κριθεί στο «Κάμπ Νου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.