Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» από νωρίς

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» από νωρίς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2013 23:13
Με τον Σιόβα να «καθαρίζει» την πρόκριση από το 12ο λεπτό, ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με 1-0 στην Καβάλα και παράλληλα το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να παίζει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, έδωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης, με τους Βλαχοδήμο, Φετφατζίδη αλλά και τον Κάρολ, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, να ξεκινάνε βασικοί.

Η Καβάλα μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά, πιέζοντας τους «ερυθρολεύκους», ωστόσο οι αμυντικοί του Ολυμπιακού ανταπεξήρθαν επάξια, και τελικώς στο 12ο λεπτό ο Σιόβας ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση πρόκριση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Το άγχος έφυγε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στην συνέχεια κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τους Μήτρογλου και Γκέκο, χωρίς όμως αυτές να μετουσιωθούν σε κάποιο δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος τα φώτα έπεσαν πάνω στον Αβραάμ Παπαδόπουλο ο οποίος και επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Μάλιστα ο ίδιος επενέβη στην μεγαλύτερη στιγμή της Καβάλας, μπλοκάροντας με προβολή το σουτ του Ντος Σάντος, με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει εκτός.

Στα επόμενα λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» με την είσοδο του Πίνο, ανέβασαν κάπως τον ρυθμό τους, με τον Κολομβιανό άσο να «στρώνει» στον Φέισα ο οποίος όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αποστολίδη, ενώ ο Έλληνας κίπερ κατάφερε να αποκρούσει στην συνέχεια και ένα καλό σουτ του Βλαχοδήμου.

Οι συνθέσεις


Καβάλα: Αποστολίδης, Παγώνης (53’ Εντιαγιέ), Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Πάτο, Μαραγκός, Τάσιτς, Γελαδάρης (52’ Ρεβυθόπουλος), Κούτεφ, Πλιάγκας (63’ Ντος Σάντος), Κάργας.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Παπάζογλου, Λυκογιάννης, Σιόβας, Μανωλάς (46’ Αβ. Παπαδόπουλος), Μοδέστο, Φέισα, Γκρέκο (60’ Πίνο), Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Στο άλλο παιχνίδι, η Βέροια κατάφερε να πάρει την πρόκριση επικρατώντας με 2-0 στα Πηγάδια επί της Ξάνθης και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο για τους «8».

Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο Κολογέρης, ενώ στο 78’ ο Ολαϊτάν διαμόρφωσε το τελικό 2-0, «σφραγίζοντας» μία σπουδαία πρόκριση για τη «βασίλισσα του Βορρά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.