Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τριπλή ενίσχυση για Έβερτον!

Τριπλή ενίσχυση για Έβερτον!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2013 03:43
Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Έβερτον, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του ΜακΚάρθι με κανονική μεταγραφή αλλά και τους Λουκάκου, Μπάρι με τη μορφή δανεισμού.

Μπορεί η Έβερτον να έχασε τον Μαρουάν Φελαϊνί που πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τον Βίκτορ Ανιτσέμπε που πήρε μεταγραφή στη Γουέστ Μπρομ, ωστόσο δεν έμεινε με… σταυρωμένα χέρια, καθώς προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Τζέιμς ΜακΚάρθι από την Γουίγκαν έναντι 13 εκατ. λιρών, με τον 22χρονο διεθνή Ιρλανδό χαφ να συνεργάζεται ξανά με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετά την κοινή τους θητεία στην Γουίγκαν.

Τριπλή ενίσχυση για Έβερτον!
Από την άλλη, η Έβερτον κατάφερε να αποκτήσει τον Ρομέλου Λουκάκου με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, κερδίζοντας στο… νήμα την Γούεστ Μπρομ.

Ο 20χρονος Βέλγος επιθετικός αν και όλα έδειχναν πως θα έμενε στους «μπλε», τελικά παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός, με την Έβερτον να εξασφαλίζει την απόκτηση του για τον επόμενο χρόνο.

Τέλος, ως δανεικός αποκτήθηκε και ο Γκάρεθ Μπάρι, με τα «ζαχαρωτά» να ανακοινώνουν τον μονοετή δανεισμό του 32χρονου μπακ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.