Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φελαϊνί, «ναυάγησε» του Ερέρα

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φελαϊνί, «ναυάγησε» του Ερέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2013 02:46
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Μαρουάν Φελαϊνί, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι», ελάχιστα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, τον απέκτησαν έναντι 32 εκατ. ευρώ. «Ναυάγησε» με απίστευτο τρόπο του Ερέρα!

Έστω και στο φινάλε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να αποκτήσει τον Μαρουάν Φελαϊνί, παίκτη που επιθυμούσε διακαώς ο Ντέιβιντ Μόγιες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν πρόταση ύψους 32 εκατ. ευρώ για τον Βέλγο διεθνή χαφ, η οποία έγινε αποδεκτή από την Έβερτον, και έτσι ο παίκτης θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Σκωτσέζο τεχνικό μετά την κοινή τους θητεία στα «ζαχαρωτά».

Εξαπατήθηκαν Γιουνάιτεντ και Μπιλμπάο!


Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φελαϊνί, «ναυάγησε» του Ερέρα
Αντίθετα, στην Μπιλμπάο θα παραμείνει ο Αντέρ Ερέρα, καθώς η μεταγραφή του «ναυάγησε» ύστερα από ένα απίστευτο περιστατικό!

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ αποκάλυψε πως άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με αυτήν, προσποιήθηκαν τους εκπροσώπους της ομάδας (!) στην ισπανική Λίγκα, με αποτέλεσμα να εξαπατηθούν τόσο οι «κόκκινοι διάβολοι», όσο και η Μπιλμπάο και να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Γιουνάιτεντ είχε δείξει διάθεση να πληρώσει την ρήτρα του παίκτη που έφτανε τα 36 εκατ. ευρώ, ωστόσο όπως επιβεβαιώθηκε, άντρες με μαύρα κοστούμια έφτασαν στα γραφεία της ισπανικής Λίγκας και προσποιήθηκαν ότι εκπροσωπούσαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να «ναυαγήσει»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.