Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γνώρισε την αποθέωση στην παρουσίαση του ο Μπέιλ

Γνώρισε την αποθέωση στην παρουσίαση του ο Μπέιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2013 15:54
Την αποθέωση από 25 χιλιάδες οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε ο Γκάρεθ Μπέιλ κατά την επίσημη παρουσίαση του! Διαβάστε τι δήλωσε ο παίκτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το σήριαλ της μεταγραφής του Μπέιλ στην Ρεάλ, καθώς η Τότεναμ είπε το «ναι» στην πρόταση ύψους 100 εκατ. ευρώ της «βασίλισσας» για την παραχώρηση του Ουαλού μεσοεπιθετικό ο οποίος αποτελεί πλέον την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Ο ίδιος αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο και πήρε τη φανέλα με το Νο 11. Στη συνέχεια ο 24χρονος άσος γνώρισε την αποθέωση από 25 χιλιάδες οπαδούς της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «βασίλισσας»:

Γνώρισε την αποθέωση στην παρουσίαση του ο Μπέιλ
«Είναι ένα όνειρο, που γίνεται πραγματικότητα, για μένα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σας ευχαριστώ για την υπέροχη υποδοχή. Ζήτω η Ρεάλ (‘Hala Madrid’). Ελπίζω πως θα συνεισφέρω στις επιτυχίες του συλλόγου αλλά και στην προσπάθεια να κατακτήσουμε το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ».

Με τη σειρά του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσίασε τον Ουαλό άσο στον κόσμο της Ρεάλ:

«Ο Μπέιλ είναι νέος, έχει μεγάλες δυνατότητες και ήταν όνειρό του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι διαπραγματεύσεις για να έρθει ήταν πολύπλοκες, αλλά θέλω να ευχαριστήσω την Τότεναμ που έδωσε την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή.

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε η επιθυμία και η αποφασιστικότητα του ίδιου να έρθει στη Ρεάλ. Θέλουμε να παίρνουμε πάντα τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αυτή η επιθυμία μας έκανε το καλύτερο κλαμπ στον 20ο αιώνα σύμφωνα με την FIFA
».

Γνώρισε την αποθέωση στην παρουσίαση του ο Μπέιλ
Γνώρισε την αποθέωση στην παρουσίαση του ο Μπέιλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.