Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέος: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με Ηρακλή, η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη»

Μπέος: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με Ηρακλή, η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/7/2019 17:46
Κάθετος εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος για την μεταφορά τη μεθεπόμενη σεζόν της ομάδας του Βόλου στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει πόλη.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του μεγαλομέτοχου του Ηρακλή,Τομ Παπαδόπουλοου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έχει έρθει σε συμφωνία για την εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας της Μαγνησίας.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος στον «Arena FM»:

«Οφείλω να πω δύο πράγματα τα οποία δεν θα επιτρέψουν και περαιτέρω συζήτηση. Ως Δήμαρχος του Βόλου πήρα θέση και απάντησα ώστε να μην συνεχιστεί μια κατάσταση που δεν κάνει καλό σε κανέναν και κυρίως στον Ηρακλή που είναι μια ιστορική ομάδα που ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια αδίκως.

Εγώ τον Τομ Παπαδόπουλο δεν τον γνώριζα, βρεθήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού στην Αθήνα και στο Βόλο. Με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες, εγώ σας λέω ότι δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία και έχω ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη. Τώρα αν οι μέτοχοι της ομάδας αποφασίσουν μετά από χρόνια να αλλάξει έδρα η ομάδα δεν μπορώ να το ξέρω.

Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει εκτεθεί σε μια μερίδα κόσμου και δέχεται έντονη πίεση, οπότε χρησιμοποιεί την επαφή που είχαμε για να μην του επιτεθεί ο κόσμος. Τον Παπαδόπουλο πριν ασχοληθεί με τον Ηρακλή δεν τον ήξερε κανένας τώρα τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Έδωσε αρκετά λεφτά στην ομάδα αλλά απέτυχε.

Το θέμα του Βόλου είναι ξεκαθαρισμένο. Το εαν πουληθεί η ομάδα θα εξαρτηθεί από τους μεγαλομέτοχους της αλλά το αν θα φύγει από την πόλη θα εξαρτηθεί από εμένα. Ο Ηρακλής θα πρέπει να πορευτεί με τους δικούς του ανθρώπους και ξέρω ότι έχει ικανούς ανθρώπους.

Ο Ηρακλής χρειάζεται έναν άνθρωπο με τρέλα και γνώση ώστε να βρει το δρόμο του, δεν χρειάζεται τα πολλά εκατομμύρια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.