Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στη Λίβερπουλ το ντέρμπι

Πρέμιερ Λιγκ: Στη Λίβερπουλ το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2013 17:29
Με τον Ντανιέλ Στάριτζ να δίνει ξανά τη λύση, η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του «Άνφιλντ» και πέρασε μόνη πρώτη στην Πρέμιερ Λιγκ με τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Μπορεί ο Λουίς Σουάρες να παραμένει τιμωρημένος για τη Λίβερπουλ, ωστόσο ο Ντανιέλ Στάριτζ έχει φροντίσει να καλύψει και με το παραπάνω την απουσία του, καθώς με δικό του γκολ, η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στο «Άνφιλντ» και έμεινε μόνη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο νεαρός φορ, ο οποίος έκλεισε σήμερα τα 24 του χρόνια, άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους καθώς η Γιουνάιτεντ, έχοντας τραυματία τον Ρούνει, και με τον Φαν Πέρσι να κινείται ξανά σε «ρηχά νερά», δεν κατάφερε να απαντήσει, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Πρέμιερ Λιγκ: Στη Λίβερπουλ το ντέρμπι
Πλέον οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν σύντομα, καθώς θα αναμετρηθούν για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ στις 24 ή 25 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά στο «Όλντ Τράφορντ».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί της Λίβερπουλ τίμησαν τη μνήμη του Μπιλ Σάνκλι στη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννησή του, μέσω ενός εντυπωσιακού κορεό.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σουόνσι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 2-0 της Γουέστ Μπρομ μέσα στο «Χόθρονς»!

Οι «κύκνοι» επικράτησαν χάρη σε δύο γκολ των Ντέιβις (22’) και Ερνάντεθ (84’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.