Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 «Ροσονέρι» ο Μπαλοτέλι

«Ροσονέρι» ο Μπαλοτέλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2013 19:51
Το «μπαμ» με τον Μάριο Μπαλοτέλι έκανε η Μίλαν, η οποία λίγες μέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι έναντι 23.000.000 ευρώ και ο Ιταλός επιθετικός θα φοράει την φανέλα των «ροσονέρι» για 4.5 χρόνια.

Η μεταγραφή ήταν σχεδόν κλεισμένη τις τελευταίες μέρες, με την Γιουβέντους να προσπαθούσε να «κλέψει» τον ποδοσφαιριστή, συζητώντας με την αγγλική ομάδα, ωστόσο ο παίκτης θα μετακομίσει στο Μιλάνο, μία αρκετά γνώριμη γι αυτόν πόλη, καθώς ήταν παίκτης της Ίντερ για μία τετραετία (2006-2010).

Η Μίλαν είχε προσεγγίσει τους «πολίτες» αρχικώς για τον δανεισμό του «Super Mario», ωστόσο μετά το «όχι» της αγγλικής ομάδας, οι «ροσονέρι» τελικώς αγόρασαν τον ποδοσφαιριστή με το ποσό των 20.000.000 ευρώ σύμφωνα με το «Sky Italia», ενώ 3.000.000 θα είναι μπόνους που θα πάνε στον 22χρονο φορ.

Ο ποδοσφαιριστής, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον τηλεοπτικό σταθμό της ομάδας, αναμένεται να φτάσει αύριο στην Ιταλία ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του ως το 2017.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.