Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Τεσσάρες» για Γιουβέντους και Νάπολι

Σέριε Α: «Τεσσάρες» για Γιουβέντους και Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2013 01:20
Δύο εβδομάδες μετά το 4-0 στο Σούπερ Καπ Ιταλίας, η Γιουβέντους φιλοδώρησε με νέα «τεσσάρα» την Λάτσιο, επικρατώντας με 4-1 στην έδρα της, για την δεύτερη αγωνιστική της Σέριε Α. Τεσσάρα και για Νάπολι.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βιδάλ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ, η Γιουβέντους επικράτησε άνετα της Λάτσιο με 4-1 και έκανε το δύο στα δύο στην Σέριε Α.

Ο Χιλιανός άσος άνοιξε το σκορ στο 14’ για τη «Γηραιά Κυρία», ενώ ο ίδιος στο 27’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Κλόζε ένα λεπτό μετά μείωσε για τη Λάτσιο μετά από ριμπάουντ σε επέμβαση του Μπουφόν από μακρινό σουτ.

Ωστόσο, η Γιουβέντους πήρε νέο προβάδισμα δύο τερμάτων στο 49’, με τον Βούτσινιτς να κάνει το 3-1, ενώ οι ελπίδες των «λατσιάλι» για την ισοφάριση εκμηδενίστηκαν μετά την αποβολή του Ερνάνες στο 63’ με δεύτερη κίτρινη.

Εν τέλει, ο Τέβες όπως και στο Σούπερ Καπ, έβαλε το «κερασάκι» στην εμφατική νίκη των «μπιανκονέρι», διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 στο 78’.

Δύο στα δύο με τεσσάρα η Νάπολι


Σέριε Α: «Τεσσάρες» για Γιουβέντους και Νάπολι
Νωρίτερα, η Νάπολι έκανε και αυτή το δύο στα δύο, επικρατώντας με 4-2 της Κίεβο στη Βερόνα.

Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο χάρη στα τέρματα των Χάμσικ (13’) και Καγιεχόν (28’), ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και τις δύο φορές με τον Παλόσκι (24’, 40’) ο οποίος είχε και δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία για το χατ-τρικ.

Ωστόσο στην επανάληψη, η Νάπολι πάτησε… γκάζι και πήρε τη νίκη, με τον Χάμσικ στο 64’ να κάνει το 3-2 και να φτάνει τα 4 γκολ σε 2 παιχνίδια στη Σέριε Α, ενώ στο 70’ ο Ιγκουαΐν άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής


Σάββατο

Κιέβο - Νάπολι 2-4

21:45 Γιουβέντους - Λάτσιο 4-1

Κυριακή

Ρόμα - Βερόνα (19:00)

Μίλαν - Κάλιαρι (21:45)

Αταλάντα - Τορίνο (21:45)

Μπολόνια - Σαμπντόρια (21:45)

Κατάνια - Ίντερ (21:45)

Τζένοα - Φιορεντίνα (21:45)

Σασουόλο - Λιβόρνο (21:45)

Ουντινέζε - Πάρμα (21:45)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.