Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια στην Λεωφόρο

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια στην Λεωφόρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2013 00:13
Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προβλημάτισε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και έμεινε στο 1-1 με τη Βέροια στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Αμπεΐντ και Μοχάμεντ οι σκόρερ.

Μετά την ήττα με κακή εμφάνιση στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε και στην Λεωφόρο απέναντι στη Βέροια και έμεινε στο 1-1.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, πήραν προβάδισμα στο 44’, χάρη σε τέρμα του Αμπεΐντ ο οποίος κέρδισε την κόντρα από τον Αναστασόπουλο και κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 54’ με τον Mοχάμεντ, σε μία φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ, με τον διαιτητή να θεωρεί πως οι παίκτες που ήταν εκτεθειμένοι δεν επηρέασαν τη φάση.

Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Ο Μπέργκ με κεφαλιά στο 44’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασόπουλου, ενώ από την άλλη ο Μπεν έχασε τεράστια ευκαιρία για να βάλει μπροστά τη Βέροια στο 61’, καθώς ο Γάλλος άσος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Καπίνο, αλλά ο τερματοφύλακας των «πράσινων» έβαλε σωστά το πόδι του και κατάφερε να στείλει την μπάλα στο αριστερό του δοκάρι.

Έτσι, με το «Χ», ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 4 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, ενώ από την άλλη η Βέροια παρέμεινε αήττητη, έχοντας 5 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:


Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (76’ Καρέλης), Μαρινάκης, Αμπεΐντ (79’ Χουχούμης), Νάνο, Ντίνας (90’ Αποστολόπουλος)

Βέροια: Αναστασόπουλος, Πέρεθ, Μπάρμπας, Καλτσάς (70’ Τραπ), Οστόιτς, Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (41’ Σεγκούντο), Άλβες, Αμαραντίδης, Μοχάμεντ, Γεωργιάδης (84’ Αποστολόπουλος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.