Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πράνιτς: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Πράνιτς: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2013 14:18
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος δήλωσε πως ήρθε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Ο Κροάτης χαφ έφθασε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να ενημερώνει τους οπαδούς των «πρασίνων» πως ακόμα δεν έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ο 31χρονος, δεν αρνήθηκε σε όποιον του ζήτησε να βγάλει μία φωτογραφία μαζί, με τον ίδιο να δηλώνει πως ήρθε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πράνιτς κατά την άφιξή του


«Ήταν δύσκολο για εμένα το τελευταίο διάστημα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, επειδή δεν με υπολόγιζαν και δεν θα έπαιζα εκεί. Έτσι πήρα την απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ήταν δύσκολο να συμφωνήσουμε με την Σπόρτινγκ, όμως στο τέλος βρήκαμε τη λύση και τώρα είμαι εδώ. Θέλω να χαιρετίσω όλους τους οπαδούς της ομάδας, είμαι εδώ για να προσφέρω.

Δεν είμαι έτοιμος ακόμα για να ενταχθώ στον Παναθηναϊκό. Έχω μιλήσει με τον κ. Αναστασίου, τον οποίο ξέρω από το ολλανδικό πρωτάθλημα, και μου μίλησε για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος. Μου είπε τα καλύτερα για το σύλλογο και την ομάδα και θεώρησα ότι είναι μια καλή απόφαση να έρθω.

Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Περιμένω να αρχίσω τις προπονήσεις. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια και να γινόμαστε καλύτεροι. Πέρυσι ξέρω ότι η ομάδα είχε όλα τα προβλήματα, αλλά φέτος θα κάνουμε τα πάντα για να τα ξεπεράσουμε και θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει».

Ερωτηθείς για το πότε θα είναι έτοιμος, απάντησε:

«Θα δούμε, πρώτα πρέπει να μιλήσω από κοντά με τον προπονητή. Έχω χάσει παιχνίδια και δεν είμαι έτοιμος να παίξω από πλευράς φυσικής κατάσταση. Είναι καλό που έχουμε τη διακοπή, ίσως είμαι έτοιμος σε περίπου 15 μέρες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.