Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και με τη... βούλα  στην Σάλκε ο Μπόατεγκ

Και με τη... βούλα στην Σάλκε ο Μπόατεγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2013 17:08
Παίκτης της Σάλκε είναι και επίσημα ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, καθώς ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στη Γερμανία, και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα. Στα 12 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μπόατεγκ από τη Μίλαν στη Σάλκε, με τον 26χρονο άσο να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο και στη συνέχεια να παρουσιάζεται από τη διοίκηση των «βασιλικών μπλε».

Η συμφωνία των δύο ομάδων έγινε γνωστή το μεσημέρι, με τους «ροσονέρι» να ανακοινώνουν την παραχώρηση του στην Σάλκε, και λίγο αργότερα ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα, με το ποσό της μεταγραφής να μην έχει γίνει γνωστό, ωστόσο φέρεται πως αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της νέας του ομάδας, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί για λογαριασμό της Μίλαν στα πλέι-οφ του θεσμού, όπου ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής απέναντι στην Αϊντχόβεν.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν σύλλογο όπως είναι η Σάλκε. Η Μπουντεσλίγκα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και εδώ αγωνίζονται οι καλύτεροι παίκτες. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σπίτι(έχει γεννηθεί στη Γερμανία)»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.