Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Λαουρέντις: «Με όλο το σεβασμό στον Μανωλά, αλλά αξίζει πολύ λιγότερο από 36 εκατ. ευρώ»

Ντε Λαουρέντις: «Με όλο το σεβασμό στον Μανωλά, αλλά αξίζει πολύ λιγότερο από 36 εκατ. ευρώ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2019 17:38
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με την Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει στους «τζιαλορόσι» το ποσό των 36 εκατ. ευρώ που ζητάνε για τον Έλληνα αμυντικό. «Θα πάμε για Χάμες», πρόσθεσε.

Για τα μεταγραφικά θέματα της Νάπολι μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε συνέντευξη του στο ράδιο του κλαμπ. Ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» εξέφρασε την επιθυμία του να φέρει τον Χάμες Ροντρίγκες, ενώ εμφανίστηκε θετικός και για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, όχι όμως με το ποσό των 36 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Ρόμα

«Το προσπαθούμε για τον Μανωλά μετά την απόφαση του Αλμπιόλ να αποχωρήσει από τη Νάπολι. Ωστόσο υπάρχουν προβλήματα με τον χαρακτήρα του Έλληνα παίκτη, πολλές φορές έχει νεύρα. Θέλουμε ήρεμους παίκτες. Η Ρόμα είναι ένα άλλο πρόβλημα επειδή άλλαξαν αθλητικό διευθυντή. Θα κοιτάξουμε να δούμε αν μπορούμε να τον αποκτήσουμε σε μια δίκαιη τιμή. Ο Μανωλάς βρίσκεται σε μια ηλικία που δεν μπορούμε να τον μεταπωλήσουμε. Για μένα είναι οκ, όμως δεν πρέπει να σπαταλάμε λεφτά. Έχει υψηλό κασέ. Με όλο το σεβασμό στον παίκτη, αλλά αξίζει πολύ λιγότερα από 36 εκατ. ευρώ», δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις για τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού.

Για τη μεταγραφή του Χάμες: «Ο Χάμες είναι επιθυμία του Αντσελότι. Δε ξέρω αν τον χρειαζόμαστε 100% αλλά το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο. Πρέπει να βοηθήσω τον προπονητή μας. Δεν μπορούμε να πάρουμε και αυτόν και τον Λοθάνο. Αν δεν τα βρούμε με τον Μέντες για τον Χάμες, θα πάμε στον Ραιόλα για τον Λοθάνο. Ελπίζω ότι θα έρθουμε σε συμφωνία με τον Χάμες. Ο Μέντες είναι ίσως ο καλύτερος και εξυπνότερος ατζέντης στην Ευρώπη. Ο Χάμες είναι ακριβός αλλά εάν χρειάζεται να κάνουμε μια θυσία, θα την κάνουμε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.