Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: ΑΠΟΕΛ ο τυχερός!

Γιουρόπα Λιγκ: ΑΠΟΕΛ ο τυχερός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2013 13:11
Και όμως ο ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Η κυπριακή ομάδα μπορεί να αποκλείστηκε χθες από τη Ζούλτε- Βάρεγχεμ με γκολ που δέχθηκε στο 90’, ωστόσο η τύχη της έκλεισε το μάτι, καθώς κληρώθηκε να είναι η ομάδα που θα αντικαταστήσει την τιμωρημένη Φενέρμπαχτσε! Αποβλήθηκε η Μπεσίκτας, στους ομίλους η Τρόμσο.

Η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε για δυο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και σήμερα το πρωί η ΟΥΕΦΑ μέσω κλήρωσης στην οποία συμμετείχαν όλες οι ομάδες που αποκλείστηκαν από τα χθεσινά παιχνίδια, ανέδειξε την ομάδα που θα την αντικαταστήσει.

Το τυχερό μπαλάκι που τραβήχτηκε ήταν αυτό του ΑΠΟΕΛ και έτσι οι πρωταθλητές Κύπρου θα βρεθούν κανονικά στην κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου και θα βρεθούν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Από την άλλη, το CAS απέρριψε την προσφυγή της Μπεσίκτας για την αποβολή της από την Ευρώπη λόγω στημένων αγώνων και τη θέση της θα πάρει η Τρόμσο, ομάδα που αποκλείστηκε από τους Τούρκους (1-2, 2-0) στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.