Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Παρασκευή στις 12 το πρωί το Άλκμααρ-Ατρόμητος!

Γιουρόπα Λιγκ: Παρασκευή στις 12 το πρωί το Άλκμααρ-Ατρόμητος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2013 22:54
Την Παρασκευή στις 12 το πρωί (11 η ώρα Ολλανδίας) θα συνεχιστεί η αναμέτρηση της Άλκμααρ με τον Ατρόμητο, που διεκόπη στο 56:30 λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στο γήπεδο. Έξαλλος ο Σπανός.

Ύστερα από απόφαση της ΟΥΕΦΑ, το παιχνίδι της Άλκμααρ με τον Ατρόμητο στην Ολλανδία θα συνεχιστεί (από το 56:30) στις 11 το πρωί εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εστιατόριο του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι τη στιγμή της διακοπής, ο Ατρόμητος ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου (53’), με τον ίδιο να χάνει και πέναλτι στο πρώτο μέρος.

Να σημειωθεί πως η ελληνική ομάδα ψάχνει ακόμα δύο γκολ (και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της) για να πάρει αυτή την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, και θα παλέψει έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς η Άλκμααρ έχει μείνει με 10 παίκτες από το 2ο μόλις λεπτό λόγω αποβολής του Χένρικσεν.

Έξαλλος ο Σπανός


Έξαλλος με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για την ώρα διεξαγωγής είναι ο Γιώργος Σπανός ο οποίος τόνισε συγκεκριμένα πως: «αν ο Ατρόμητος ήταν ομάδα από πιο προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα δεν μας έτρεχαν να παίζουμε στις 11».

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου τόνισε πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας του:

«Είναι θέμα της ασφαλείας του γηπέδου, συνεπώς την υπαιτιότητα την έχουν οι άνθρωποι της Αλκμαάρ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.