Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Σοκ στο 90' για ΑΠΟΕΛ, εκτός Στουτγκάρδη, Σεντ Ετιέν και Ουντινέζε!

Γιουρόπα Λιγκ: Σοκ στο 90' για ΑΠΟΕΛ, εκτός Στουτγκάρδη, Σεντ Ετιέν και Ουντινέζε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2013 22:16
Εκτός Ευρώπης έμεινε ο ΑΠΟΕΛ, καθώς η κυπριακή ομάδα γνώρισε την ήττα με 2-1 στο «ΓΣΠ» από την Ζούλτε Βάρεγκεμ η οποία πέτυχε το γκολ της πρόκρισης στο 90’. Μεγάλες εκπλήξεις στον θεσμό, με την Στουτγκάρδη, Σεντ Ετιέν και Ουντινέζε να μένουν εκτός!

Δεύτερος ευρωπαϊκός αποκλεισμός σε λίγες εβδομάδες για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς οι πρωταθλητές Κύπρου δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία (1-1) που εξασφάλισαν στο Βέλγιο αλλά ούτε και το γεμάτο «ΓΣΠ» απέναντι στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία με γκολ του Νάεσενς στο 90’ πήρε την πρόκριση χάρη στο τελικό 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το σκορ είχε ανοίξει για τη βέλγικη ομάδα στο 12’ ο Χαμπιμπού, και παρά την ισοφάριση του Αλωνεύτη στο 51’, ο Νάεσενς ύστερα από ασίστ του Αζάρ στο 90’ έστειλε την Ζούλτε Βάρεγκεμ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αποκλείστηκαν Στουτγκάρδη, Σεντ Ετιέν και Ουντινέζε!


Γιουρόπα Λιγκ: Σοκ στο 90' για ΑΠΟΕΛ, εκτός Στουτγκάρδη, Σεντ Ετιέν και Ουντινέζε!
Σοκ στο 90+4’ για την Στουτγκάρδη, καθώς η Ριέκα με γκολ του Μουγιάνοβιτς στις καθυστερήσεις ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2 και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στη Κροατία έκανε την έκπληξη, αφήνοντας εκτός της γερμανική ομάδα.

Από την άλλη, σοκ και για την Σεν Ετιέν η οποία μετά την ήττα της με 4-3 από την Έσμπιεργκ στη Δανία, γνώρισε νέα ήττα με 1-0 στη έδρα της και αποχαιρέτησε από τη διοργάνωση.

Εκτός έμεινε και η Ουντινέζε η οποία δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 με αντίπαλο την Σλόβαν Λίμπερετς, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην Σλοβενία και κούνησε και αυτή μαντήλι!

Τέλος, έκπληξη και στην Ρωσία, καθώς η Σεντ Γκάλεν επικράτησε με 4-2 της Σπαρτάκ Μόσχας στη ρώσικη πρωτεύουσα και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.