Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ελπίζει για ομίλους ακόμα και αν αποκλειστεί ο Ατρόμητος!

Γιουρόπα Λιγκ: Ελπίζει για ομίλους ακόμα και αν αποκλειστεί ο Ατρόμητος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2013 17:44
Με κλήρωση μεταξύ των 30 ομάδων που θα αποκλειστούν από τα σημερινά παιχνίδια των πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα προκύψει η ομάδα που θα αντικαταστήσει τη Φενέρμπαχτσέ στους ομίλους του θεσμού, πράγμα που σημαίνει πως και ο Ατρόμητος έχει ελπίδες σε περίπτωση που αποκλειστεί από την Άλκμααρ.

Χθες έγινε γνωστό πως η Φενερμπαχτσέ τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από την Ευρώπη για συμμετοχή της σε στημένα παιχνίδια, με αποτέλεσμα η θέση της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να μείνει ορφανή.

Εξαιτίας αυτής της απόφασης, η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε πως το κενό θα καλύψει μία εκ των 30 ομάδων που θα αποκλειστούν από τα αποψινά παιχνίδια των πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία θα προκύψει ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 30 Αυγούστου (11:00) στο Μονακό.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν ο Ατρόμητος αποκλειστεί από την Άλκμααρ, το οποίο αποτελεί και το πιο πιθανό σενάριο μετά την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς στο Περιστέρι, θα έχει ακόμα ελπίδες (λίγες βέβαια) να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εφόσον είναι... τυχερός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.