Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Άρσεναλ ο Φλαμινί

Και επίσημα στην Άρσεναλ ο Φλαμινί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2013 16:42
Μετά από πέντε χρόνια, ο Ματιέ Φλαμινί επέστρεψε στην Άρσεναλ, καθώς σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο (φέρεται πως είναι τριετές) και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από τους «κανονιέρηδες».

Ο Γάλλος χαφ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει για δεύτερη φορά την καριέρα του στην Άρσεναλ στην οποία αποχώρησε για λογαριασμό των «ροσονέρι» το 2008.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο 29χρονος άσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα απολαμβάνει εβδομαδιαίες απολαβές που θα αγγίζουν τις 40 χιλιάδες λίρες!

«Είμαι πολύ χαρούμενος ο Ματιέ είναι ξανά μαζί μας» τόνισε ο Άρσεν Βενγκέρ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ένας παίκτης με εξαιρετική ποιότητα, ένας δυνατός μέσος που μπορεί να παίξει με ευκολία και στην άμυνα. Είναι μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα μας».

Να σημειωθεί πως ο Φλαμινί συμμετείχε το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της Άρσεναλ και εν τέλει έπεισε τον Αλσατό τεχνικό πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει.

Ο Γάλλος άσος συμπλήρωσε 153 εμφανίσεις με τη φανέλα των «κανονιέρηδων» την τετραετία 2004-08, κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας το 2005, ενώ αγωνίστηκε ως αλλαγή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2006 απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Παρίσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.