Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια «ανάσα» από Ντινγκά ο Ολυμπιακός

Μια «ανάσα» από Ντινγκά ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2013 02:45
Ο Ντελβέν Ντινγκά φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» για το ρόλο του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου άσου, που αποτελεί εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ.

Στον άσο της Μονακό, Ντελβέν Ντινγκά καταλήγει για τη θέση του αμυντικού χαφ ο Ολυμπιακός, με τον παίκτη να αποτελεί εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ.

Πρόκειται για τον 25χρονο αμυντικό χαφ από το Κονγκό, ο οποίος είχε 25 συμμετοχές την περσινή σεζόν με τους Μονεγάσκους, ξεπερνώντας μάλιστα έναν σημαντικό τραυματισμό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Οσέρ.

Ο ίδιος φέτος μετράει δύο συμμετοχές ως αλλαγή στο Σαμπιονά, ωστόσο η ενδεχόμενη μετακίνηση του Ζοφρουά Κοντογκμπιά στη Μονακό, τον αναγκάζει να ψάξει την νέα ποδοσφαιρική του «στέγη», καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ρανιέρι.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η συμφωνία να ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται στο Πριγκιπάτο λόγω της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, και είχαν απευθείας επαφή με τη διοίκηση της Μονακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.