Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Χουανλού η Καλλονή

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Χουανλού η Καλλονή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2013 15:35
Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Καλλονή η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού Χουανλού.

Ολοκληρώθηκε το «μπαμ» με την απόκτηση του Χουανλού στην Καλλονή, με τον παίκτη να υπογράφει σήμερα συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους και εν συνεχεία να φωτογραφίζεται με τη φανέλα του συλλόγου.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός μετά από μια τετραετία στη Λεβάντε μετρώντας 112 συμμετοχές και 21 γκολ, θα συνεχίσει την καριέρα του για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας, με τον ίδιο να δηλώνει πως νιώθει σαν το… σπίτι του:

«Έχω παίξει πολλές φορές με ισπανικές ομάδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για παράδειγμα πέρσι είχα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους δύο αγώνες για το Europa League. Αλλά ποτέ δεν είχα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Είναι μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου που συμπληρώνει το βιογραφικό μου. Θα καταθέσω διάθεση και εμπειρία για να προσφέρω τα καλύτερα στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Είμαι εντυπωσιασμένος από την φιλική υποδοχή στην ομάδα της Καλλονής. Πραγματικά ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η τόσο έντονη φιλική διάθεση των ανθρώπων της Καλλονής. Το κλίμα, η συμπεριφορά των ανθρώπων και το φαγητό έχουν πολλές ομοιότητες με την πατρίδα μου. Από την πρώτη μέρα νιώθω σα να είμαι σπίτι μου
».

Μετά τις υπογραφές ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης τόνισε:

«Καλωσορίζουμε τον Χουανλού στην ομάδα μας. Έναν παίκτη του οποίου το βιογραφικό τα λέει όλα. Με αυτή την προσθήκη στο ρόστερ μας ολοκληρώνονται και οι μεταγραφές για την Καλλονή μας. Πιστεύω στο υλικό μας και με τον Γιάννη Μαντζουράκη στο τιμόνι έχω την πίστη ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.