Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Μάτα ο Βενγκέρ!

Θέλει Μάτα ο Βενγκέρ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2013 09:05
Το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του Χουάν Μάτα αποκάλυψε ο Άρσεν Βενγκέρ ο οποίος φρόντισε να αφήσει και αιχμές για τη Λίβερπουλ όσον αφορά την υπόθεση του Λούις Σουάρες.

Συγκεκριμένα, ο Αλσατός τεχνικός αφού τόνισε πως η Άρσεναλ ψάχνει στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ της, στη συνέχεια έγινε πιο αποκαλυπτικός καθώς δήλωσε πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι.

Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να αφήσει και αιχμές για τη Λίβερπουλ όσον αφορά την υπόθεση του Λούις Σουάρες και το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Ουρουγουανό άσο, αναφέροντας πως οι αγγλικές ομάδες δεν είναι πρόθυμες να πουλάνε παίκτες η μία στην άλλη.

«Όλοι ξέρουν ότι ψάχνουμε για ποδοσφαιριστές. Όλος ο κόσμος το γνωρίζει. Παρακολούθησα το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι και πρόσεξα πως ο Χουάν Μάτα πιθανότατα είναι προς πώληση (επειδή δεν πήρε χρόνο συμμετοχής).

Βλέπω πως υπάρχει μια απροθυμία των αγγλικών ομάδων να πουλάνε παίκτες η μία στην άλλη. Και αυτό με ενοχλεί, γιατί ο Μάτα είναι πολύ ενδιαφέρον παίκτης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.