Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Μαυρία, ζορίστηκαν Λίβερπουλ και Καραγκούνης

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Μαυρία, ζορίστηκαν Λίβερπουλ και Καραγκούνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2013 01:35
Εντυπωσιακό ντεμπούτο με τη φανέλα της Σάντερλαντ πραγματοποίησε ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στο να γυρίσει η ομάδα του το εις βάρος της 0-2 από τη ΜΚ Ντονς, φτάνοντας στο τελικό 4-2 για τον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. ζορίστηκαν Λίβερπουλ και… Καραγκούνης.

Ο Μαυρίας πέρασε στο παιχνίδι στο 64’ με το σκορ να είναι στο 0-2 εις βάρος της Σάντερλαντ, με τον Έλληνα άσο να είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του Πάολο Ντι Κάνιο, καθώς βοήθησε στο γκολ της ισοφάρισης στο 87’, ενώ ο ίδιος στο 89’ κέρδισε το φάουλ στο οποίο προήλθε το 3-2 από τον Γουίκαμ. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τζόνσον.

Από την άλλη… σκούρα τα βρήκε απέναντι στην Νοτς Κάουντι η Λίβερπουλ, η οποία χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης για να πάρει εν τέλει τη νίκη με 4-2 στο Άνφιλντ.

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Μαυρία, ζορίστηκαν Λίβερπουλ και Καραγκούνης
Πιο δύσκολο ήταν το έργο της Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη, καθώς η αγγλική ομάδα πήρε την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στην Μπέρτον, ομάδα 4ης κατηγορίας. Μάλιστα ο Ρονταλέγκα έσωσε την ομάδα του στο 116’, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 2-2, στέλνοντας έτσι τους «κότατζερς» στα πέναλτι, όπου και επικράτησαν ύστερα με 5-4.

Αντίθετα, εύκολο έργο είχε η Νόριτς που κέρδισε με 6-3 της Μπέρι, όπως και της Σαουθάμπτον που διέλυσε με 5-1 την Μπάρνσλι, ενώ από τη άλλη η Γούεστ Μπρομ επικράτησε με 3-0 της Νιούπορτ.

Τέλος, η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 2-1 της Τσέλτεναμ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο, όπως και η Χαλ που κέρδισε στην παράταση την Λέιτον Όριεντ με 1-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.