Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Όνειρο ήταν και πάει...

Τσάμπιονς Λιγκ: Όνειρο ήταν και πάει...

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2013 00:08
Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και όχι του Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, άγγιξε την μεγάλη ανατροπή με την Σάλκε στην Τούμπα, αλλά δεν κατάφερε εν τέλει να αποφύγει την ήττα με 3-2 με αποτέλεσμα να πει αντίο στο… σεντόνι.

Μετά το 1-1 στην Γερμανία, ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, και παρότι «άγγιξε» την πρόκριση απέναντι στη Σάλκε, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 3-2 στην άδεια Τούμπα με αποτέλεσμα να συνεχίζει τελικά στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 43’ με τον Ζαλάι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αθανασιάδη στο 53’, γκολ που έστελνε το παιχνίδι στην παράταση.

Μάλιστα τα πράγματα έγιναν πιο ευνοϊκά για τον «δικέφαλο του Βορρά» καθώς στο 64’ ο Τζόουνς αποβλήθηκε, ωστόσο τρία λεπτά το λάθος της άμυνας και του Χακόμπο επέτρεψαν στον Ντράξλερ να κάνει το 2-1 για τη Σάλκε.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά με εκπληκτική κεφαλιά του Κατσουράνη στο 79΄, ενώ λίγο αργότερα ο Στοχ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το γκολ πρόκρισης για την ελληνική ομάδα.

Αυτό εν τέλει δεν ήρθε ποτέ και στο 90’ ο Ζαλάι έριξε τη χαριστική βολή, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για την Σάλκε χάρη στο τελικό 3-2, σκορ το οποίο δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ): Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ, Σκόνδρας, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας (80' Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (74' Ολίσε), Αθανασιάδης (74' Νέτσιντ).

Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Φουχς, Κλέμενς (60' Μέγιερ) (70' Νόιστεντερ), Χέγκερ, Τζερμέιν Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν (83' Ματίπ), Ζαλάι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.